Проблем пред ЦСКА: Йомов виси за последните мачове

Болка в адуктурите тормози национала
Обновена: 11 дек 2021 13:35 | 11 дек 2021 13:35, Красимир Ангелов
6
Проблем пред ЦСКА: Йомов виси за последните мачове
Снимка: Lap.bg

Болка в областта на адукторите е причината Георги Йомов да бъде заменен още на почивката на последната среща от груповата фаза на Лигата на конференциите срещу Рома.

Фланговият футболист е усетил напрежение над бедрото в края на първата част, а на полувремето е било взето решение състоянието му да не бъде рискувано, съобщава Gol.bg.

Това не е първият случай, в който родният национал изпитва подобни проблеми, но за радост до момента те винаги са отшумявали в рамките на 1-2 дни. Сега ситуацията е подобна, като със сигурност Йомов ще попадне в групата на ЦСКА за утрешното домакинство на Черно море.

Все още обаче не е ясно дали състоянието на крилото ще му позволи да започне от първата минута, или той ще се появи в игра след почивката. Във втория случай по двете крила ще започнат Бай и най-накрая отпушилият се Яник Вилдсхут.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: ЦСКАГеорги Йомов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Цска-менте преди 2 години
Тия червени отрепковци са свикнали от създаването им само да ги бутат. Откакто го няма БКП то са гола вода. Ако ги нямаше комунистите щяха да имат най-много 5 титли в историята си.
4
0
 
3
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 2 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.
3
1
 
0
 
! Отговори
Траян преди 2 години
До ФънкиСтойчо е велик, той екзекутира Ливърпул. Затова този отбор се загуби на картата на европейския футбул. Той - Съойчо - мисли сами за ЦСКА и за феновете, никакви пари не му трябват. Това че взе от ЦСКА стотици хиляди лева а може би са и повече /респективно от феновете/, беше случайни. Той не е знаел...е екзекутира Ливърпул...никой не е би така Ливърпул както Стойчо. Целуни го по...устните от мен. Бъди здрав. АААА, вчера екзекутирахме и Рома с два гола... а да ги е срам мизерниците..
2
0
 
1
 
! Отговори
ху преди 2 години
Като Йомов виси да пуснат изправения Бай .......
1
0
 
2
 
! Отговори
Фънки преди 2 години
Не харесвам този бивш левскар, надявам се да е на добро контузията му и Стойчо да наложи друг играч на поста.

Спонсорирани публикации