Тотнъм спря Ливърпул в голово зрелище

Пропуски, обрати и червен картон белязаха дербито
19 дек 2021 21:10, Красимир Ангелов
7
Тотнъм спря Ливърпул в голово зрелище
Снимка: БГНЕС

Тотнъм и Ливърпул изиграха един от най-красивите мачове за годината във Висшата лига, след като направиха зрелищно 2:2 в Лондон.

Дербито от 18-ия кръг беше изпълнено с обрати, огромни пропуски, напечени и спорни моменти и с един червен картон. Домакините поведоха в 13-та минута чрез Хари Кейн, но мърсисайдци изравниха с гол на Диого Жота (35).

Двата отбора не спираха да пропускат през целия двубой и следващото попадение дойде неочаквано късно – в 70-ата минута и беше дело на Андрю Робърстън за 2:1 за "червените". Малко по-късно Хьон-Мин Сон изравни след грешка на Алисон Бекер, а в 77-ата минута положението за Ливърпул стана критично.

Робърстън, който до момента беше основен претендент за играч на мача с гол и асистенция, извърши изключително груб фаул и беше директно изгонен от игра.

До края резултатът остана непроменен и така Ливърпул вече изостава на 3 точки от лидера Манчестър Сити – 41 срещу 44 пункта. Хората на Антонио Конте събраха 26 т. и се намират на 7-ма позиция, но са и с три мача по-малко от 4-ия Арсенал (32 т.).

Всичко за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няколко извода от мача:1. Ливърпул са разграден двор в защита, когато ВВД не играе. 2. ВАР помогна на Ман Сити 2 пъти в 1 ден (не даде дузпа за Нюкясъл при 0:2 и не даде червен на Кейн за абсолютно идентичен фал).3. Конте вече вдигна Тотнъм и от догодина ще са сериозен претендент.
4
1
 
1
 
! Отговори
Ром"с преди 2 години
Хубав мач ,но с грешки на съдията и то съдбоносни.
3
1
 
1
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
АКО ИСКАТЕ ДА СИ ВДИГНЕТЕ ПОЧТИ НУЛЕВИЯ СПОРТЕН РЕЙТИНГ ТУК ! ТРЯБВА ДА ОТРАЗЯВАТЕ МАЧОВЕТЕ КОИТО СПОРТ ТОТО 13 СРЕЩИ, 10 СРЕЩИ И 12 СРЕЩИ ОБЯВЯВАТ ПОНЕ ПО-ВИДНИТЕ МАЧОВЕ! ТОЗИ МАЧ Е ОТ СПОРТ ТОТО 13 СРЕЩИ ТИРАЖ 100 И ГО ПОЗНАХ ОТБЕЛЯЗАХ Х-РАВЕН И 2-ПОБЕДА НА ЛИВЪРПУЛ
2
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много слаб съдия, Кейн беше за гонене в десетата минута.
1
1
 
7
 
! Отговори
Диема минус преди 2 години
Челси са без нападатели, Тотнъм вкарват малко,слаб сезон за Евъртън и Лестър, Уест Хем по чудо са в топ 4, Юнайтед на приливи и отливи,само Сити са в битката за титлата с лузърпул ...