Пеп се размечта, иска да води на Ливърпул и Челси с 40 точки

Гуардиола остава спокоен след равенството на Манчестър Сити
Обновена: 23 яну 2022 13:36 | 23 яну 2022 13:36, Друми Георгиев
3
Пеп се размечта, иска да води на Ливърпул и Челси с 40 точки

 Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола сподели, че не е притеснен от загубените точки в двубоя със Саутхемптън в събота, които ще позволят на преследвачите Ливърпул и Челси да се доближат до лидера в класирането.

 
"Гражданите" бяха в серия от 12 поредни победи във Висшата лига, но стигнаха само до равенство 1:1 при гостуването си на "Сейнт Мерис", което означава, че те вече водят с 12 точки пред втория Ливърпул, но "червените" са изиграли два мача по-малко.
 
"Като мениджър съм уверен за бъдещето заради поведението ни на терена. Без топка всички играчи си помагат един на друг. Знам колко е трудно да се играе на този стадион. Понякога ми е трудно да разбера защо казват, че битката за титлата е приключила и след едно равенство с добра игра да кажат, че отново е отворена. Бих искал да сме с 40 точки пред Ливърпул и Челси още през януари, но това е невъзможно. Мога да кажа, че не съм очаквал да сме в тази позиция на този етап от сезона. Разликата не е голяма, но е окей", коментира цитираният от БГНЕС Гуардиола след двубоя.
 
В историята на английския футбол само един отбор е печелил 12 поредни мача в рамките на един сезон и в края на кампанията не е ставал шампион. Кой е той, вижте в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
2
 
! Отговори
Фен преди 2 години
Пепо си е паднал на ду-ката, води само милиардерски отбори, Барса, Байерн, сега Сити. Уредил се, нека кяри. Във фензоната Сити няма и 100 привърженици за последните 10 год. Отдавна трябваше да ги шибнат от УЕФА за скъпите трансфери, но нищо не правят, може и това правило да е отпаднало. Феърплей , вятър, арабите грабят на кило. И Пеп се фука навред. Нищо, Реал Мадрид го чакат да му резнат мераците.
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Откакто се ваксинира съвсем скъса с реалността, горкият.
1
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шут