Обвиниха в насилие Мейсън Грийнууд от Ман Юнайтед

Партньорката му изнесе ужасяващи снимки
Обновена: 30 яну 2022 13:30 | 30 яну 2022 13:27, Александър Попов
25
Обвиниха в насилие Мейсън Грийнууд от Ман Юнайтед
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд бе обвинен в посегателство и сексуално насилие от партньорката си Хариет Робсън.

Манекенката публикува в социалните мрежи шокиращи снимки на разкървавеното си лице и други рани по тялото си, както и аудио запис, на който се чува, че Грийнууд я принуждава да правят секс.

От полицията в Манчестър обявиха, че са наясно с изнесената информация и започват разследване от случая. От Манчестър Юнайтед също коментираха обвиненията към 20-годишния английски национал. "Наясно сме с кадрите и обвиненията, които се появиха в социалните мрежи. Няма да правим допълнителни коментари, преди всички факти да бъдат установени. Манчестър Юнайтед осъжда всички форми на насилие", заявиха от клуба.

Ако обвиненията срещу Грийнууд бъдат доказани, това най-вероятно ще означава край на кариерата му в Манчестър Юнайтед и националния отбор на Англия.

Обвиниха в насилие Мейсън Грийнууд от Ман Юнайтед
Снимка: Инстаграм

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: Мейсън Грийнууд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
пуснала е кетчупа на теч. Маьонеза, мъжки бял кетчуп сала да глитъ. Поредната клопка спрямо наивник дето си мисли че бялото е пилешко.
8
1
 
8
 
! Отговори
само питам преди 2 години
Тази манекенка не са ли я вазпитали, че пред черните маймуни има право само да застане на колене и да захапе черните им палки? Много невъзпитана манекенка!
7
2
 
12
 
! Отговори
запознат преди 2 години
Нали всички заставаха на колене пред тези маймуни!
6
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добър грим, кифлата е закъсала за пари.
5
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вижте какво означава декаденството нагледно. Бяло момиче надъхана от еврейските масмедии, социални учени, политици, и какви ли не още подобни, вместо да си намери бял, нормален и работлив мъж е решила да бъде половинка на някакво недоразумение на ДНК. И след това се оплаква? А къде е обществото изобщо и там, че и тук да проявява нетърпимост към междурасови отношения и да прекрати футболното първенство на Африка и Карибите, които се играе по стадионите на Англия, че и у нас?
4
4
 
20
 
! Отговори
аз-ът преди 2 години
Айде малко по-спокойно с осъдителните присъди. Аман всяко к*рве , като каже че мъж я е принудил да направи нещо и ние всички се втурваме да й повярваме и сума ти хора им изтрихме буквално кариерите. Запис и снимк. Толкоз. А нещо, на което той да я бие? Моля? Айде у лево, кат нама. Щото и на Джонка Деп ур*спията беше оревала целиот свет, че я бие, ама па оня излезна по голема п*тка от нея, та я беше записал тайно, как си признава, че всичко е лъжа и измама, и че иска да го съсопе. Айде холан.
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наглосаксонски мъжкар!
2
8
 
16
 
! Отговори
Тошко Африканеца преди 2 години
Нищо няма да му направят на братчеда. Не сте ли чували за BLM ? Ако приятелката му беше от същия цвят като него , мооожеше да се задействат . Ама тя е бяла . Тука става някакъв сблъсък "MeeTooo" срещу "BLM" ...... ще видим кой кого . За сега жертвата губи по точки. Нито е Бляк , нито е ЛГБТ, дори не е с някакъв умствен или физически дефект ... Най-вероятно ше и кажат че е подправила доказателствата си за да му измъкне парите ... И случая ще се покрие и ЗАБРАВИ до края на месеца .
1
5
 
25
 
! Отговори
Натовеца преди 2 години
хванала се с черен ,палтила цената нормално!