Роналдо не е виновен, че играе с "глупчовци"

Бивш национал с интересно изказване
9 фев 2022 18:45, Веселин Коларов
19
Роналдо не е виновен, че играе с "глупчовци"
Снимка: БГНЕС

Голямата звезда на Манчестър Юнайтед – Кристиано Роналдо, не е виновен, че играе с "глупчовци". Това заяви бившият национал на Уелс Дийн Саундърс по повод вчерашния провал на "Червените дяволи".

20-кратният шампион на Англия стигна само до 1:1 срещу последния в класирането на Висшата лига Бърнли. По този начин битката за Топ 4 се заплете още повече. В класирането Уест Хям заема заветната позиция с 40 точки от 24 мача. Юнайтед има 39 т. от 23 срещи, следват Арсенал (36 т./21 мача) и Тотнъм (36 т./20 мача).

Със сигурност Фред и Скот Мактоминей ще са в челните позиции на Роналдо, ако разкрие кои са най-лошите халфове, с които е играл. Хората сочат с пръст Кристиано, но как да играе с подобни глупчовци около себе си, които не са на неговото ниво", заяви Саундърс в интервю за talkSPORT, но все пак похвали Пол Погба, Джеси Лингард и Маркъс Рашфорд за качествата им.

Но кой и защо каза, че Юнайтед е с манталитет на отбор от средата на класирането? Вижте в материала на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
0
 
! Отговори
Пич преди 2 години
Да не забравяме най-важното - откакто дойде в Юнайтед отбора е с 13 загуби и отпадна от всички напредвари! Същото се случи и в Юве - преди да отиде бяха години подред шампиони и играеха финали в ШЛ - след него се бореха за 4-то място а в ШЛ до 1/8 финал....Португалския комплексар го интересува само собствената му статистика и рекорди - целия отбор трябва да играе за него и егото му....комплекса от Меси е по-голям от всичко в живота му....
11
1
 
2
 
! Отговори
Помня го соундърс преди 2 години
Подтичкваше като кюфте по фланга напред назад без да мисли, хвърляше тъчовете... Бихме ги с 3:1 тогава, а Стоичков ги правеше диви и щастливи, не знаеха къде се намират. Дано доживеем пак да имаме добър национален отбор както през 94'та, но май няма никакъв шанс да се класираме в близкото десетилетие
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Идването на Роналдо прецака всичко в МЮ. Направо им е** м***а.
9
2
 
4
 
! Отговори
До 15 преди 2 години
На Стойчков му се връзваха, защото рядко го правеше, а обикновено го правеше в подходящ момент и беше убедителен. Емо колкото е падал за дузпи, някой хора толкова лицеви опори не са правили през живота си. Емо е по-големият артист от двамата.
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да си броят годините без титла отбора ФА
7
3
 
3
 
! Отговори
До 4 преди 2 години
Геймалдо не може да стигне Емо Костадинов посмъртно по падане за дузпа. След него, не съм виждал футбалер който да се доближи и на 2/3 от артистизма му! Емо падаше като посечен с гилотина, няма такъв лауреат. :)
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 2 години
До 9Да, и си има наименование на тази позиция. Таран, но вече никой не я използва. Ням ги вече тараните от рнга на Нистелрой.
5
7
 
8
 
! Отговори
Тираджията преди 2 години
Едно време като играехме на асфалта пред блока,винаги имаше един където стоеше на предна позиция до вратаря и чакаше да му се подаде топката.Той нито бягаше нито се връщаше.Само чакаше.Също като Роналдо.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е то не всички са равни във възможностите си. Както във всяка професия /лекари, учители,щ и прочее/ има на световно ниво, така има и просто можещи, а и такива, които не се справят. Проблем няма. Не може всички да са гении.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
4.00 коеф. за вчерашния равен,пак бобра печалба
2
6
 
6
 
! Отговори
Vlady преди 2 години
Виновен е, че за толкова години не се научи да маневрира прецизно по терена, да заема позиция и да изчаква топката да дойде и положението да узрее за атака съгласно Щайниц.
1
1
 
15
 
! Отговори
хехе преди 2 години
То щото Рони е нобелов лаурета... аххаха... сичките ритнитопковци са кратуняци!!

Спонсорирани публикации