Кайседо към Георги Петков: Бързо възстановяване!

Вратарят на Славия пострада тежко при сблъсък с нападателя
21 фев 2022 14:10, Красимир Ангелов
21
Кайседо към Георги Петков: Бързо възстановяване!
Снимка: Lap.bg

Голмайсторът на ЦСКА Жорди Кайседо пожела бързо възстановяване на вратаря на Славия Георги Петков.

Ветеранът пострада сериозно при много тежък сблъсък с национала на Еквадор. На три пъти вратарят си е глътнал езика и беше откаран към болницата с линейка. Петков вече се намира в стабилно състояние и се очаква да бъде изписан до ден-два.

"Страхотна победа, момчета. С цялото си сърце се надявам противникът да се възстанови бързо", написа Кайседо на стори в своя Инстаграм.

"Много добра победа. Не се предадохме и взехме трите точки. Продължаваме да се борим", заяви нападателят в друга публикация.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както и да го коментирате, не знам защо трябва да се толерира такава игра, и да се казва че няма нищо, независимо кой е виновен от двамата. Това да се юрнат към топката като кочове не го разбирам.
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не харесвам ЦСКА, но нарушението беше на вратаря. Това, че бил паднал лошо , езици...както се твърди, си е виновен само той.
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ръждавите от Гейарена, пак са с тъмносините очила. Кайседо получи удар с ръка в главата от Г. Петков. Не свириха дузпа, защото имаше засада преди това. Иначе си е чисто нарушение на Петков.
11
3
 
6
 
! Отговори
Серсем преди 2 години
Опасната игра не е задължително да е умишлена.
10
0
 
6
 
! Отговори
а преди 2 години
До АнонименКакви трупове? Виж повторение - нима нападателят е искал да контузи вратаря?! Скачат и двамата.. Неприятно, дано скоро се оправи Гошо! А за линейката пак ли червените са виновни?
9
6
 
4
 
! Отговори
Иван преди 2 години
това си беше фаул за остраняване от футбола. Понякога трябва да си дават сметка, че такава игра може да доведе до ужасен край.
8
2
 
8
 
! Отговори
здраве преди 2 години
До TaнюЛошо се сблъскаха, гледай повторение! Вратарят е извън малкото наказателно поле и вижда, че нападателят скача и скача заедно с него. Няма умисъл на Кайседо. Петков също не е виновен, но пада лошо. Дано се оправи бързо!Защо линейката не можеше да се отключи? Не отговарят ли домакините за това?
7
3
 
12
 
! Отговори
vlady преди 2 години
Неприятен сблъсък при борба за топката, няма нарушение съответно няма и основание за дузпа.
6
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петков сам си причини случката, вратаря няма място да скача извън малкото наказателно поле и за това няма предимство извън него.
5
17
 
7
 
! Отговори
Taню преди 2 години
Каква победа?!?!? Ако са ви все такива кървави победите, червени нeпрoкoпсаaници и вас с тоя аршин да ви подкарат... Тоя как му влезе на Урсyла, не за червен картон, директно за спиране на състезателни права за сериозен период от време си беше... Ама нали от червеногушките, нищо, niente... Микрета жалки!
4
2
 
13
 
! Отговори
Овена Кайседо преди 2 години
Овена Кайседо, оправда името си. Чукнаха си тиквите и овена само си поразтърка дебелото чело и все едно не е било. Жоро както много пъти сме го виждали се тръшна примрял за всеки случай, може би си помисли да не свирнат дузпа за чорбарите като не свиркат за тях :-) ;-) А пък линейката си беше голям майтап - олицетворение на цялата ни здравна система - заключена а ключа го няма ....
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Линейката от коя година е производство? Линейка ли е или просто е преправена колата да е линейка? Каква линейка е това, като човек може а си умре, заради развалената врата? Каква държава е това, в която има такива "линейки"?
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Контактен спорт, за съжаление със сблъсъци и инциденти. Бързо за се оправя Петков. Трябва да сложи пак мустака на първото
1
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето това са червените пpаcета - ще минат през трупове за да си изпълнят целите! Машинациите и измамите също не са им чужди!