БФС отсече: Конгресът е отменен

Централата призова клубовете да не се поддават на манипулации
16 мар 2022 17:23, Красимир Ангелов
24
БФС отсече: Конгресът е отменен
Снимка: Lap.bg

Българският футболен съюз излезе с официална позиция относно конгреса, който трябваше да се проведе на 18 март.

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов заяви, че от настоящото ръководство ще го проведат тайно, като той и клубовете, които го подкрепят, няма да бъдат допуснати.

Още по темата
"Българският футболен съюз още веднъж публично и официално информира футболните клубове – членове на БФС, че с решение на Изпълнителния комитет от 1 март 2022 г., провеждането на Общо събрание на БФС на 18 март 2022 г., е отменено.

Причините са в редицата съдебни спорове относно конгреса на 12.10.2021 г., по които не е постановено окончателно решение.

Въз основа на горното решение на ИК, не е откривана предвидената в Устава процедура по избор на делегати на футболните клубове – членове на БФС, и тяхното регистриране във федерацията.

Призоваваме футболните клубове да не се поддават на манипулативни внушения за провеждане на „конгрес“ на 18 март 2022", обявиха официално от футболната централа.

Всичко около отмяната на конгреса на БФС четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
3
 
! Отговори
Човек преди 2 години
Страх и пак страх. Не се дава лесно власт. Толкова години ядене и пране на пари - ще отлагат до дупка.
19
2
 
6
 
! Отговори
Ангелина преди 2 години
До Е,сега вече"Берба" ,както с ирония наричаш интелекта Димитър Бербатов има толкова сила в себе си ,въпреки външната възпитана деликатност ,колкото всички в БФС взети заедно и "обидите" ,никога не са го вълнували ....Просто е спазвал правилото :"Убий простака с мълчание"!!!Твърде "висока летва" е Бербатов ,за да може да бъде разбран от по -голямата част от примитивите с първични инстинкти във футбола и не само!
18
2
 
6
 
! Отговори
Ангелина преди 2 години
Боби Михайлов - Бойко Борисов в спорта!Няма да продължи още дълго твоето управление във футбола -Бербатов и партньори са бъдещето- Стилиян Петров ,Мартин Петров...Не случайно те още, като бяха футболисти се различаваха по интелигентност ,манталитет и поведение от всички останали .
17
2
 
2
 
! Отговори
Е,сега вече преди 2 години
Берба ще се разсърди и няма да ви говори!
16
10
 
5
 
! Отговори
Пипи преди 2 години
Леле, сега Барби пак ще плаче и рони крокодилски сълзи. Толкова се надяваше на мушийки за да почне да краде парите за футбола ни.
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичкото комунист стиска кокъла защото знаят, че ако не са на сладка държавна службичка ще умрат от глад! Махайте го тоя комунист, пращайте го да работи, поне в последните си месеци на този свят да направи нещо! Всички откърмени от цоцализма са така! На 100 години стана, България не се е класирала никъде от 20 години, но той се пъне да стой до гроб на стола! Ще го чакаме да умре ли, че направо със стола да го ровим ли?
14
2
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До Анонименако не се намеси ние ще го изпъдим ако трябва с ритници
13
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До само Литекс(цска-) Ти ли ще говориш за нагли бре. Ловешкият милиардер мафиот ви фалира само и само да не плати 20 милиона дългове,половината от които към държавата. И сега най-нагло обяснява как Литек е Цска. Левски също го закъса,но феновете събират пари и плащат на държавата. А вие смешков.ци даже и акциите на Лупи не купихте,за да се спасите.
12
6
 
5
 
! Отговори
само ЦСКА преди 2 години
Брей страшни кърлежи са тея левскари. Хем некадърни. без 1 футболист в Европа от 100 г. (уж Аспарухов искали в Интер), хем и нагли като своя шеф. Ненаситни, а покритие, резултати, работа =0.
11
1
 
21
 
! Отговори
Браво преди 2 години
Във България футбол няма поне от 10г.
10
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е ли време държавата да се намеси и да премахне тия про,стаци със сила ?
9
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЦСКА умря на Девети септември.
8
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цирозата иде боби
7
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За да не го катурнат тоя пияница, се чудят как да отложат конгреса. Бербатов е почтено момче, фондации, дарения, откриване и подпомагане на млади таланти...Той би променил ситуацията във футбола, където са се ояли и не правят нищо.
6
1
 
33
 
! Отговори
Краси преди 2 години
Много ненаситен е Перуката!И безсрамен!
5
1
 
31
 
! Отговори
Баси... преди 2 години
И без футбол се живее.Сичките пияндурници да си ходят вкъщи и парите от футбола да се дават за по високи заплати на бедните работещи
4
0
 
33
 
! Отговори
ШибиРиби преди 2 години
Тоя още ли е на свобода бе, БФС е държава в държавата, сиреч мафия, цоца от париците на народа и ги дава на куци магарета дето не са вкарвали гол на международни мачове от 2001г.
3
0
 
40
 
! Отговори
кройф преди 2 години
пияницата, какадуто и дебелия венци, вън от футболния съюз!
2
27
 
4
 
! Отговори
ВерватоФ преди 2 години
Ама как ша го отменяте ве? На Барбиту му свършиха мильоните да са занимава с вас... Трябва бъързо да го назначите за Шеф , щото иначе ко ша прай като остане без пукнат лев .... Ами за нови ризки... ами за френски пЪрфюм... Ами за ново коланче с Буквичка... ами спа... епилации... педикюр... подмладяващи процедури ... Беррбо ТРЯБВА да стане Шеф на БФС-то.... Щот' вече е стар да рита ... тренер не му се става, да не е лУт? ДА са валя из калта на терена. ШЕФСКИ СТОЛ и достъп до финанси за наш В.
1
30
 
5
 
! Отговори
6 преди 2 години
Само Левски .Така е Боби подавай го леко на Барбуков и тва е