"Левски" с отчет за февруари: Близо 300 хил. лв. печалба от билети

Ивков подчерта, че "сините" не бива да лежат върху свършеното от последния месец
16 мар 2022 22:41, Петя Славова
6

Изпълнителният директор на "Левски" Иво Ивков даде отчет за приходите и разходите на "сините" за последния месец. Той разкри още и каква е събраната сума от кампанията "Левски е вечен", предава Bulgaria ON AIR.

"Левски" е спечелил близо 893 хил. лв. от кампанията, като третина от тях са от билети. "Поздравления, приятели, поклон!", каза Ивков.

Шефът на "Левски" подчерта, че "сините" не бива да лежат върху свършеното от последния месец, а да се вдигнат и за предстоящите предизвикателства. Следващото е идния уикенд срещу "Локомотив" (София), като мачът е на "Георги Аспарухов".

"Не спирайте, подкрепяйте отбора на стадиона, подкрепяй го и виртуално. Имаме отчайваща нужда от вас. Нека напълним стадиона още в следващия мач с Локомотив София и покажем отново, че когато сме заедно, нищо не може да ни спре", категоричен бе изпълнителният директор на "Левски".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Bulgaria ON AIRИво Ивков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
До 5 преди 2 години
Че кой футболист от Уефски е имал трансфер в чужбина ,освен в Турция?
5
0
 
2
 
! Отговори
Чоко преди 2 години
И така, докога. Разчитате на Мъри да направи нещо като отбор и да ви представи в Европа. Не виждате ли, че този *** ще избяга при първа оферта. Кой е този балък да играе за 5 000 лева на месец и да не ги получава редовно ?
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъкмо няма да реват за субсидия от държавата подуенските ***.
3
1
 
2
 
! Отговори
който печели преди 2 години
плаща данъци. Така е при почтените хора?Защо не плащате на НаП?
2
3
 
2
 
! Отговори
жалко, но факт преди 2 години
"Спечелили" Ще рече постъпления събрани от наивници... всички футболни отбори по света са инструмент за всякакви схеми - достатъчно е да видиш финансовите отчети на Мадрид, Барса и т.н. Всички дължат милиони от осигуровки и данъци. Все реват за субсидии щот развивали спорта
1
0
 
6
 
! Отговори
Мразим футболисти преди 2 години
Не може да оставиш паметника на Аспарухов със счупени плочки и без цветя венци иначе знаем само Левски оле оле.Срам Срам.На всеки стадион трябва да има трибагреника.Както и кметове на райони, градове не трябва да оставят където и да е да се веят скъсани и мръсни български флагове.Елементарно е и не толкова скъпо.