С какви забележителни бетинг функции идва в България Betway?

21 мар 2022 09:30, Александър Попов
С какви забележителни бетинг функции идва в България Betway?

Новият букмейкър Betway вече може да бъде открит и нас, а с това идва време да се запознаем отблизо с неговите най-популярни функции. Когато става дума за онлайн спортните залози, опциите, които може да предложи един бетинг сайт са изключително важни за потребителите, когато правят своя избор сред наличните компании от такъв тип у нас. На първо място, както винаги, следва да направите своята Бетуей регистрация, която ще ви даде достъп до пълните възможности на платформата и чак след това можете да пристъпите към тяхното ползване. У нас, можем да се похвалим с голям избор от букмейкъри и всеки от тях се стреми да даде най-доброто, за да привлече по-голям брой играчи към себе си. Какво ни готви новият букмейкър и как ще се постарае да спечели местните фенове на онлайн спортните залози, предстои да разгледаме.

Какво предлага сайтът на Betway?

Когато се отправим към сайта на Betway, бързо можем да открием отделните раздели, които се помещават в горната централна част на браузъра. Там ще видим основните категории, а в сектора „ Промоции“ можем да намерим и повече подробности и да навлезем в спецификата на сайта им. Разбира се, при тях на първо място, могат да бъдат взети предвид две от най-любимите функции на любителите на този тип забавление, а именно кеш аут и пряко предаване. Те са много важни за всеки, който има опит в игрите. Втората особено, се превърна в истински хит в сферата и вече може да се каже, че е задължителна за всеки уважаващ се букмейкър.

Betway boost

Когато навлезем в дебрите на сайта на Betway, няма как да не забележим тяхната възможност за Betway boost, която се отнася до размера на коефициентите при онлайн спортен залог. Тя ви предлага подбран списък с потвърдени спортни събития, заедно с техните коефициенти, които са повече дават добър шанс за печалба. Тук целта е да се доверите на избора на букмейкъра, а в замяна да се възползвате от високите коефициенти, който той е готов да ви даде.

Споделяне на залог

Споделяне на залог е една от хитовите функции на новия бетинг сайт. При нея, можете да споделите чрез специален код своя залог. Важна особеност е, че в този случай, следва да предприемете действие преди началото на мача. Начините за извършването на такъв тип залог, са описани подробно в секцията на сайта и в неговите общи условия. Разбира се, трябва да спазите изискванията, за да можете да се възползвате от опцията.

Създай залог

Стигаме и до една изключително важна функционалност, а именно създаването на залог. В сайта на Betway тя е наречена Bet your way, като по този начин показва, че всичко е във ваши ръце. Благодарение на техния Bet builder, можете да създадете своя залог, като комбинирате до 10 селекции в един залог, което е възможност, която не бива да изпускате. Букмейкърът се е погрижил да ви създаде идеални условия за целта, така, че да улесни максимално процеса.
 
Новият букмейкър има какво да предложи и на най-запалените фенове на онлайн спортните залози. Ако търсите начин да си подарите нова тръпка или просто сте любопитни, не се колебайте и посетете сайта на Betway, където ще намерите всяка от изброените опции и още много различни възможности за печалба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: Betway
Още от

Спонсорирани публикации