Бербатов подаде документи да бъде вписан като нов шеф на БФС

Ръководството на Михайлов отрича легитимността на конгреса
Обновена: 30 мар 2022 11:10 | 30 мар 2022 10:20, Нели Христова
27
Бербатов подаде документи да бъде вписан като нов шеф на БФС
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов е подал документи, за да бъде вписан като новия президент на Българския футболен съюз в Агенцията по вписванията, предаде БГНЕС. Нужните документи са входирани във вторник късно вечерта в електронната система на Търговския регистър.

В заявлението се иска Бербатов да бъде вписан като президент на БФС на мястото на Борислав Михайлов, както и 15-те избрани членове на Изпълнителния комитет по време на конгреса, който Бербатов и екипът му проведоха на 18 март в НДК. Към заявлението в Търговския регистър са приложени множество документи, включително протокол от конгреса на 18 март, декларации на всички членове на Изпълкома, че не са осъждани и не са членове на политически партии, протокол за свикване на общо събрание и доказателства за спазване на предвидените в устава ред и срокове, списък на присъствалите на конгреса и други.

На конгреса на 18 март 76 делегати на БФС избраха следния нов Изпълнителен комитет на организацията: Димитър Бербатов (в ролята на нов президент), Стилиян Петров, Мартин Петров, Петър Величков, Борис Станков, Бойко Величков, Михаил Мадански, Петър Иванов, Дарин Маджаров, Ясна Ставрева, Милен Русев, Бисер Цолов, Светослав Петров, Георги Попов и Николай Жейнов.

Настоящето ръководство на БФС отрича валидността на проведения на 18 март конгрес и най-вероятно ще обжалва пред съда искането на Бербатов. Към момента заявлението на Бербатов се обработва от системата на Търговския регистър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
3
 
! Отговори
Един Българин отново преди 2 години
Бербатов: дългонос, необразован, нагъл, досаден.
20
1
 
3
 
! Отговори
Този невероятен преди 2 години
Този фантастичен Боби Михайлов ще ви управлява до гроб
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен по-голямАз пък съм бил по-голямо дете и си спомням този невероятен, този фантастичен... борис касабов
18
0
 
5
 
! Отговори
Смях преди 2 години
А Боби? Смятах, че е избран до живот?
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моите уважения към спортистите. Никой от тях не зае политическа позиция. Хората си гледат спорта. Излиза, че са по-умни от професори като Габровски, които тичат да се изказват.
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Михайлов е играл,защото през миналия век имаше футбол и добро ръководство.Същото не може да се каже за него.Все пък,разликата във възрастта е 20 години.Време е единия да си харчи парите от тотото и да даде път на младежа.Изтъркаха ми се пръстите да търкам билетчета на късмета и нося превръзки.
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да се сменят хранилките отвреме навреме.Иначе някои се самозабравят и се мислят за вечни.А животът е едва няколко десетилетия...
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Понеже БГ футболът толкова просперира и на клубно и на национално ниво перуката заслужено може да остане още 10 години.
13
2
 
4
 
! Отговори
ЦСКА - Литекс 2:3 преди 2 години
Боби Михайлов трябва на почти всяка цена да бъде сменен. Но нека свестният тип Бербо + Стенли + Мартин излязат и обяснят, дали са играли в уговорени мачове.
12
3
 
17
 
! Отговори
Браво преди 2 години
Така трябва да се действа. Ония старите са вредни много!
11
2
 
16
 
! Отговори
Bob преди 2 години
Ако Бербатов бъде вписан мисля, че ще има 1 седмица празници...
10
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това стана като ковида и Украйна.... за какъв се върна .... Отдавна изпята песен
9
2
 
17
 
! Отговори
до 1 преди 2 години
Да - Костадинов беше добър избор. Още го мразят франсетата. А и юношите в съседната новина гледам са се класирали. Сега за Бербо.... Ами свестен тип е. Умен е. Ама в тоя змиярник да се закопае не знам дали е добро решение. Яд ме е за Туньо... Щеше да ги нарита дето слънце не огрява. НО! Перукан при всички положения - ВЪН! Един мъж трябва да остарее достойно, а тоя като някаква манекенка се фръцка. Имам приятел - опада му косата още на 20. И? Нищо. Нула номер и не му пука. ВЪН! Манекенките!
8
18
 
9
 
! Отговори
Мухаха преди 2 години
Бърза Барбиту... бърза . Явно спешно тряа да стане шеф някъде , за да не харчи от спечелените в чужбина кинти .... Разходи има Барбо... разходи. За нови костюмчета ... за спа ... за парфюмчета ... за разкрасителни процедури ... Наивници . Кражбите на Прукан ще ви се сторят като една дреболия в сравнение с това което ще видите при управлението на куклата Барби .... ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА : Само след година ще се чудите как да махате тоя гелосан кърлеж от БФС .
7
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Перукан няма да сдаде поста доброволно, затова трябва да бъдат използвани всички възможни средства.
6
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Бербо не му липсва нахалство не знам защо ми прилича на КирЕ "промяната".
5
0
 
17
 
! Отговори
МАЗОХИСТ преди 2 години
Аз съм много доволен от всичко в тази държава. Всичко е прекрасно, и футбола, и грамотността на журналистите, и честността на политиците. Гледам като умно куче и се чуствам идеално
4
0
 
10
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 2 години
Тази длъжност ЩЕФ е явно нова.
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди за да има запетая! Думата е шеф, а не щеф. Господи, как сте завършили??! Защо вие ни информирате?! Защо вие си позволявате после да триете коментари Идете се ограмотете малко!
2
10
 
0
 
! Отговори
И Аз съм Премиер преди 2 години
но и мене ми отказват да ме пуснат в МС! в тая Държава поне 2 трябва да има от Всичко!!