Айнтрахт поднесе сензация в Лига Европа, победи Барселона с 3:2

На полуфиналите немците ще се изправят срещу Уест Хем
Обновена: 15 апр 2022 09:46 | 15 апр 2022 07:50, Анисия Иванова
8
Айнтрахт поднесе сензация в Лига Европа, победи Барселона с 3:2

Айнтрахт Франкфурт поднесе голямата сензация в Лига Европа, след като победи Барселона с 3:2 като гост на “Ноу Камп”, за да се класира за полуфиналите на турнира. Първият мач в Германия завърши 1:1. Немците се чувстваха като у дома си на легендарния стадион, след като повече от 30 000 привърженици на тима бяха изпълнили трибуните. Включително и в секторите с фенове на каталунците.

Тимът от Франкфурт действаше прецизно в защита и убийствено на контраатака. Филип Костич даде аванс за тима си още в 4-та минута от дузпа, а в края на първата част Рафаел Боре (36) удвои с мощен удар от далечно разстояние. След почивката Айнтрахт имаше още няколко изгодни положения, а Костич уби изцяло интригата в сблъсъка с втория си гол в 67-та минута.

В края каталунците върнаха два гола, дело на Серхио Бускетс в 91-та минута и на Мемфис Депай от дузпа в 10-та минута на добавеното време. За повече обаче хората на Шави Ернандес нямаха време. Така Айнтрахт се класира за полуфиналите на Лига Европа, където ще се изправи срещу Уест Хем. Англичаните надиграха с 3:0 като гост Лион.

Подробности за срещата - на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Полегнали за дузпа преди 2 години
Нямали време, от дузпа в десетата минута на добавеното време... Хубав материал.
5
0
 
6
 
! Отговори
Барса... преди 2 години
...пада от Айнтрахт дето е средняк в Бундеслигата, а бие с четворка Реал...голям е тука парадокса. Май прави са от Реал, че загубата била за заблуда на противника, а?
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В десетата минута на добавеното време?!
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изобщо не е сензация, от Барцалона е останало само името. Бях потресен, че им играят Обамеянг- който като беше в Арсенал бяха единайсети във Висшата лига и като го изгониха (БУКВАЛНО изгониха) и сега са 4-ти, а Адама Траоре, който е резерва във Уулвърхямптън, им е златната резерва, с която Шави опита да обръща мача.
2
0
 
8
 
! Отговори
Димо преди 2 години
Това беше най слабият мач на Барса от както Шави е треньор. Те мислеха че германците сами ще се победят и подходха съвсем нехайно ! Е след такава нагласа ,такъв резултат се получава.Немците играха с много хъс и заслужено победиха!.......М/у впрочем така пренебрежително подходиха и Реал в мача с Барса и резултата беше същия !
1
0
 
8
 
! Отговори
пепи преди 2 години
Биха ги като маче у дирек . Ква сензация .