Георги Миланов виси за дербито с ЦСКА

Мъри: Това ще е най-тежкото ми дерби като треньор
16 апр 2022 16:20, Александър Попов
1
Георги Миланов виси за дербито с ЦСКА
Снимка: БГНЕС

"Една прекрасна атмосфера ще има на стадиона, сериозни противници, добър терен, съдия номер 1, какво повече да искаме. Двата най-популярни клуба, които искат да спечелят, един от най-добрите футболисти в България, които на терена трябва да изнесат един футболен спектакъл", заяви треньорът на Левски Станимир Стоилов преди дербито с ЦСКА в неделя.

Стоилов няма да може да води своя тим от треньорската скамейка заради наказание, но изрази увереност, че това няма да се отрази на представянето на тима. "Съжалявам най-вече, че няма да мога да бъда пейката, може би това ще и е най-тежкото дерби като треньор на Левски, надявам се, че отборът и без мен ще успее да се справи. Имам достатъчно доверие и опитен щаб в лицето на Цанко Цветанов, който ще води тима, ние сме минали през толкова битки, така че в това отношение нямам никакви притеснения. Не ми е приятно, че допуснах такава грешка. Алан Пардю е с огромен опит във Висшата лига, така че не можем да имаме никакво преимущество с такива колоси в треньорството. Човек, който е достатъчно време в България, наблюдавал е много мачове на ЦСКА. Мен не ме вълнуват техните неща, а нашият отбор", коментира Мъри и треньорската рокада при "червените".

Стоилов разкри какви са кадровите проблеми в тима преди двубоя. "Михайлов най-вероятно е възстановен и ще може да вземе участие в мача, знаете за наказанието на Хосе (Кордоба), има нов проблем с Георги Миланов, той не може да тренира все още, но имаме 24 часа и ще видим. При нас проблемът е, че имаме малък брой играчи, някои от тях се травмираха, а други са с наказания", каза той.

Дербито ЦСКА - Левски ще се играе в неделя от 17:00 часа на Националния стадион.

Всичко за Левски четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
5
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 2 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.