Разочаровани фенове на ЦСКА изпочупиха стъкла на „Българска армия“

Щетите са по офисите на втория етаж
15 май 2022 21:38, Нели Христова
27
Разочаровани фенове на ЦСКА изпочупиха стъкла на „Българска армия“
Снимка: БГНЕС

Разочаровани фенове на ЦСКА се насочиха към стадион „Българска армия“ и счупиха 3-4 прозореца на клубните офиси. Това се случи, след като „червените“ загубиха от Левски с 0:1 във финала за Купата на България.

Щетите са по офисите, които се намират на втория етаж, точно над съблекалните. Там се помещава техническото ръководство на „армейците“. Отдолу е тунелът, от който излизат играчите.

Освен прозорците са разбити и двете врати, които водят към съблекалните на „червения клуб“. По-рано, след последния съдийски сигнал имаше и напрежение в тунела на Националния стадион между фенове и играчи на тима, като обидни реплики бяха разменени между Амос Юга и част от привържениците.

Наставникът на ЦСКА Алан Пардю отказа да коментира бъдещето си, след като стана ясно неотдавна, че ще остане да води отбора и през следващата кампания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Играхме слабо. Доста по-слабо от последните ни два мача с Левски особенно предния, в който не реализирахме 3-4 чисти положения. Браво на агитката за подкрепата от трибуните, жалко че я нямаше през по-голямата част от сезона. Но има и външни фактори, които държат част от ултрасите и правят проблеми. След като се махна Стойчо Стоилов се тръгна надолу и това е видимо. Колкото и да го плюят той си е добър мениджър.
20
1
 
2
 
! Отговори
питане преди 1 година
Какво се крие зад абревиатурата ЦСКА? Това не е клуб на армията, която се е свила до по-малко от броя на зрителите на вчерашния мач. Някой може ли да напише?
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя ЩиПлиц да си пише простотиите за Украйна и внушенията за нагласените мачове да си ги завре където иска. А и тия които го подкрепят може същото да направят.
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е това са нашенски простотии. Това вече е много голяма простотия, независимо превърженици на който и да е отбор да го правят. Тука става въпрос за много ниска цивилизованост.
17
4
 
4
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Ама прави са не може толкова публика на Левски да се допуска на домакински мач.Съдията Попов не бе сменен ,което травмира нашите играчи,а и друго Лам със сигурност е бил ,,хванат,, от Сираков.Левскарите тичаха като изоглавени сигурно са взели допинг,ритаха се като магарета и съдията трябваше да изгони поне 3ма,лежаха по терена и бавеха играта и понеже се появиха съмнения че и Гришата е в ,,играта ,,да съживим Левски му начупихме прозорците.
16
1
 
9
 
! Отговори
Ь преди 1 година
Тези какво общо имат с ЦСКА, или другите с Левски. Приключиха преди години с фалити.
15
1
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 1 година
Маааа-лллииии,тези ако се разочароват и към Русия,от сибиря и помен няма да остане.
14
0
 
24
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Това отдавна не са български отбори.Не разбирам запалянковците,които упорито се самоизтезават,гледайки тези нескопосани постановки.
13
4
 
17
 
! Отговори
Естет преди 1 година
Като не играят, ще им счупят и главите на тия африканци! Хората вземат отпуски, идват от хиляди километри и дават по един чувал с пари, за да подкрепят отбора, а тия разхождат фланелката! Няма как да стане това - или играят, или довиждане!
12
1
 
41
 
! Отговори
AAA преди 1 година
От километри си личи колко про.сти са абсолютно всички футболни фенове в световен мащаб. това да чупиш прозорци защото един отбор е загубил. Ужас, и в Англия същото, бият се а не осъзнават че футболистите взимат милиони на година и не им пука, а те спестяват пари за тениска.... Наистина бедни души
11
13
 
13
 
! Отговори
Извода преди 1 година
ЦСКА продадоха мача за да прецакат пловдивчаните за евротурнирите
10
3
 
20
 
! Отговори
Анализатор преди 1 година
Това ЦСКАрите са по-прости и от "просто Киро"
9
2
 
22
 
! Отговори
До Озверял преди 1 година
Те не само нямаха удар, те нямаха повече от 4 поредни паса. Позор. Фен съм им ама децата в първи клас правят повече пасове в разиграване
8
2
 
29
 
! Отговори
Озверял преди 1 година
Не може да си стигнал до финал и да нямаш един удар към вратата на противника на финала.Ще чупят скамейки,а ще чупят и глави даже.Това е театър на стадиона.Няма футбол вече
7
2
 
35
 
! Отговори
Away преди 1 година
Баси простотията, честно. Цесекар съм, фен съм на отбора от 40 г. Но на тия псевдо привърженици трябва да се забрани да посещават мач доживот. Паднал си, ок... Просто бяхме по слаби това е... Приемаме загубата, вдигаме главите и продължаваме, но да се стига до такива ексцесии е жалко. Честито на Левски, заслужаваха да вземат купата. Силен е този който може и да губи. Успех и само ЦСКА.
6
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
да бяха им дали по една пушка и да ги пращат при агитката на динамо Киев в азовстал
5
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българския футбол е едно театро под вещото наставничество на перуката.
4
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хора, това е просто футбол. Веднъж печелиш, друг път губиш. Поведението на тези....показва просто, че дори не знаят как да загубят с достойнство. А, това, не ги приближава до никой животински вид. Когато си загубил се оттегляш и се готвиш за следващия мач. Какво толкоз?
3
8
 
27
 
! Отговори
Прокурора на Пелишат преди 1 година
Когато магарето стане мотор тогава цска ще стане отбор!
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Остригани ***, трябва да гласи заглавието.

Спонсорирани публикации