Какви са оценките за старта на Inbet?

16 май 2022 14:15, Александър Попов
Какви са оценките за старта на Inbet?

Всяко начало носи обещания за нещо по-добро, за нещо по-различно. Но какво толкова може да донесе стартът на поредния букмейкър на онлайн пазара, при положение, че потребителите у нас вече могат да ползват услугите на двуцифрен брой оператори? Е, официалното откриване на платформата на inbet, показа, че има начин да впечатлиш аудиторията дори и при наличие на сериозна конкуренция в бранша преди това. Такива са всеобщите оценки за старта на компанията в края на април, който предначерта сериозно бъдеще пред нея.

Да видим с какво букмейкърът спечели толкова одобрения. Достатъчно е да отворим сайта на Inbet, за да установим, че става дума за една от най-модерните платформи за залози в България. Дизайнът е на много високо ниво, навигацията е интуитивно направена и макар като структура да не се различава особено от останалите онлайн оператори, важното е, че е удобно за боравене. Това признават клиентите на компанията. Регистрацията се извършва бързо, налице са няколко метода за депозиране на средства, така че от отваряне на сайта до старта на истинската игра времето може да бъде буквално 5 минути. А това, с което букмейкърът спечели вниманието на играчите, са крупните бонуси.

Тук намираме най-добрите промоции на пазара

Съвсем не преувеличаваме. Някои от офертите на Inbet действително бият всичко останало на пазара. Така например още преди официалния старт от компанията дадоха възможност на бъдещите си клиенти да получат бонус дори без депозит. Неговият размер може да достигне до цели 500 лева след успешна верификация. Освен това едва ли някой може да се похвали с такъв колосален казино бонус - таванът е цели 1500 лева, като към него могат да се добавят до 150 безплатни завъртания. При такива бомбастични промоции потребителите няма как да останат безразлични.

Въпросът е след като се получат бонусите, как продължават участието си в платформата играчите. Има ли какво да ги задържи или след като завъртят бонусните средства, ще се насочат в друга посока, без да се върнат. Все още е рано за генерални оценки, но по всичко личи, че Inbet има потенциала да се превърне в една от любимите компании на почитателите на спортните прогнози и хазартните развлечения. А това се постига с голямо разнообразие при вариантите за залози, както и с реалистични възможности за сериозни печалби.

Такива предпоставки са налице. Компанията предлага доста добри коефициенти за спортни събития в сравнение с това, което срещаме като средно ниво на пазара. Списъкът със спортове е доста внушителен, а броят на първенства, които се покриват при футболните прогнози е умопомрачаващ. Това не означава, че няма какво да се подобрява. Така например любителите на футболните прогнози все повече прегръщат концепцията бет-билдър. Създаването на залог от няколко събития в рамките на един мач дава шанс за интересна и печеливша игра. Също така за Inbet трябва да се отбележи, че липсва мобилно приложение. Това не е толкова съществен недостатък, защото сайтът на букмейкъра си е достъпен през какъвто и да е смартфон с интернет връзка. Мобилната версия на букмейкъра е достатъчно адекватна за целта. Като цяло спокойно можем да твърдим, че стартът на Inbet е един от най-силните на българския пазар в сферата на онлайн залозите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: Inbet
Още от

Спонсорирани публикации