Кубрат Пулев няма намерение да спира с бокса

Той очаква октомври-ноември да се завърне на ринга
12 юли 2022 10:35, Елка Василева
48
Кубрат Пулев няма намерение да спира с бокса
Снимка: БГНЕС

Нямам намерение да спирам с бокса. Това заяви най-добрият ни боксьор в тежка категория Кубрат Пулев при завръщането си на Терминал 2 на Летище София след двубоя с Дерек Чисора в зала „О2 Арена“ в Лондон, предаде БГНЕС. Кобрата отстъпи на британеца в реванша между двамата с неединодушно съдийско решение – 112-116, 116-112, 114-116.

Още по темата
„Той не беше толкова пасивен, не беше чист, красив бокс, а извън границите на спорта. Видяхте, че съдията санкционираше някои неща, както той си преценяваше. Чувствам се зареден и удовлетворен – това е, 2-1 съдийски гласа“, започна той.

Запитан дали ще има трети мач между него и Чисора, Кубрат отвърна: „Той дойде в съблекалнята след края на мача, предложи ми бургери – аз му отказах, но някои хора от екипа ми много се зарадваха на тях, аз ги държа в някаква дисциплина спрямо яденето. Попитах го за трети мач, той уклончиво отказа, откраднаха победата, както се казва“.

„Не мисля, че някой може да блокира нещо. Винаги търся причината в себе си. За мен това е успехът“, каза още Кобрата и отговори дали възнамерява да се откаже от спорта след изказването на промоутъра Еди Хърн, че загубилият мача в събота трябва да окачи ръкавиците: „Нямам такова намерение, чувствам се перфектно кондиционно. Трябваше да бъда перфектен, да го смажа, за да не зависи в края от съдиите“.

„Чак такъв анализ не мога да направя. Аркадите ми не са от удари, те са по-скоро от глави. Но, знаете, че професионалният бокс е и малко мръсна игра. За мен ще е истинско удоволствие да се бия в България, макар че вече сме на преговори за трети мач“, добави той по отношение на евентуален мач на родна земя.

„Не сме стабилни в подкрепата си. На всички хора, които ще избълват лоши неща по мой адрес, не ги приемам с лоши чувства, а напротив, с любов. Малко хора в България разбират от бокс, трябва да се оценяват успехите. Нищо не ме притеснява. Да се надяваме октомври-ноември да се завърна на ринга – спрямо противника в събота трябваше да е по-различна стратегията, но понякога всичко се случва много бързо“, завърши Кобрата, като изрази надежда да е отново на ринга в края на годината.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: боксКубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Продължаваме напред ... името на новата му партия.
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Акъл и мъдрост само..дървен философф -ПА ЛЯ К- ако някъде на някой му потрябва селска боксова круша - ще ти се обадят - "талант" си гоуем
18
5
 
15
 
! Отговори
Читател преди 1 година
Може да всякакъв но прибра 3 милиона пък вие си пишете тук.
17
2
 
14
 
! Отговори
Полански преди 1 година
Тоя явно е мазохист, прави му кеф да го млатят а той да се кефи! Нали си взима паричките, иначе на Сточна гара, барабар с дадената му диплома.
16
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
дълго ще дава интервюта със слънчеви очила значи
15
0
 
8
 
! Отговори
irkd преди 1 година
наи щеше да прави партия и тоа. Всичките омаши политици да станат, пък после що зелелнски довеве украйна до това положение - е не ставате за тези неща, вие сте си шоу-мени, клоуни, артисти. Сложили ми хазарта депутат, слежили ми пушача слабаков депутат, Бооооже, пази България !!!
14
0
 
5
 
! Отговори
Танас преди 1 година
Не съм гледал статистиката, гледах мача...
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя и оня другия брат му, не мога да ги гледам, кухѝи леййки
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аре, селския бек, турил цайсите
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе Пулев, ти нали си нацист,я кажи как черния човек те преби,нали си" висша "раса.Т...ко!
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма лошо да изкара някой лев момчето, все пак бившата му, оная джоффра, требе да има парички да се фръцка насам натам. Пари бол имат, ама същото не може да се каже за акъла
9
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Винаги търся причината в себе си - да, добре, хахахаКубрат живее в паралелна реалност- той наистина вярва, че побеждава, дори когато губи. ;)
8
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде експертите започнали да се изказват... Пулев РАЗМАЗА Чисора с 8-4 рунда (действително единият съдия точно това отсъди- 116-112 за Пулев). Разединено решение. Ходел бил да го млатят. С 2 клика в интернет се вижда статистиката и как Пулев е нанесъл много повече удари, попаднали в целта. Айде ся марш да ринете дъното в някой склад!
7
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слаба подкотовка! Не можеше да диша, а черния въпреки по-дебел, танцуваше върху него
6
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тоя обаче носи на бой - един път в годинита ходи да го млатят доброволно някъде и си оправя живота с пари за цяла година - ден година храни
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е лошо човек да осъзнае кога е прехвърлил баира и да поспре малко с перченето и пъченето,иначе става за срам и подигравки!
4
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Адмирации за човек на тези години! Тотално смачка Чисора (който е гледал статистиката и мача, знае за какво говоря), но домакинът има лек превес при съдиите винаги. Не е първият мач, в който има ощетени, няма и да е последният. Браво на Пулев! А беднят бачкатор с таван 3к заплата на някой шофьор на баничарка нека си лае по спортистите. Докато бачкерът прави 3к месечно, Пулев направи 3 милиона от мача с Чисора.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
джордж форман се боксира до 70 години като изка няма лошо
2
2
 
16
 
! Отговори
Тепично преди 1 година
панелистанска черта-не пада по гръб другите му виновни, открадна ли му победа. Срам е да си българин тоя на снимката е жив пример, да не говорим за държавата, че прилича на индийски клозет!
1
3
 
24
 
! Отговори
Кубрат П преди 1 година
Аз съм професионална боскова круша, ходя да ме тупат насам натам за парички, защо да спирам да го правя, като само това умея