Левски изгражда видеостена за реванша с ПАОК

Канят феновете да подкрепят "сините" на стадиона
23 юли 2022 19:54, Александър Попов
6
Левски изгражда видеостена за реванша с ПАОК
Снимка: БГНЕС

Левски отваря вратите на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов" за феновете, които искат да проследят реванша срещу ПАОК. Двубоят е в четвъртък, 28 юли.

"ПФК Левски" и генералният спонсор на клуба ви канят да подкрепим мощно, макар и задочно отбора в битката с ПАОК! В четвъртък на терена на нашия стадион ще бъде изградена видеостена, на която ще бъден излъчен реваншът от "Тумба" в Солун", написаха от клуба.

Входът е свободен, а за феновете ще бъдат осигурени топла скара и студени напитки. В продажба са и колекционерски пропуски за двубоя в Гърция.

Първата среща в София завърши 2:0 за Левски, а на реванша, след договорка между двата клуба, фенове на столичния клуб няма да присъстват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: ЛевскиПАОК
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не съм левскар, нито цесекар нито от crazyforest, но пожелавам успех на всички български отбори в чужбина!!! Инициативата на сините е похвална. Браво и успех.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
1985 г. в открито писмо членовете на БКП и МВР уведомявят че занапред не искат да имат нищо общо с Левски-Спартак и Витоша и си създават свои собствен отбор "Динамо"!ФАКТ..............Отборът на ЦСКА Септемврийско знаме то ест ЦФКА е поет от ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ още същата тази 1985 като милиционерите от ДС се захващат да създават и организират цеекарски ударни тайни подразделения и от спортисти и от фенове на Цска.......ПРЕЧУКАЙТЕ завинаги ЦСКА за да има МИР
3
0
 
7
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Радвам им се на левскарите,защото си постигат уют. В моят ЦСКА пък сме от ден на ден все по-мазохисти. Когато Гриша Ганчев се завърне в любимият си Уефски може и ние да се порадваме на уют,победи,сплотеност. Никога в историята на ЦСКА не е имало шеф,който да мрази толкова много ЦСКА,колкото Издиша Ганчев.Същият плаща на няколко бивши тартори от агитката и си осигурява блаженни дни,докато феновете живеят на зле формулирани ч.е.к.и.и.! Браво ,левскари,наистина се радвам за Вас.
2
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И на всеки влязъл на стадиона да подарите по едни ***...
1
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПОСТАВЯ екран, нищо не ИЗГРАЖДА.