Дъжд прекъсна срещата между Димитров и Корда

Първата част бе спечелена от тенисиста ни със 6:4
5 авг 2022 08:50, Петя Славова
3
Дъжд прекъсна срещата между Димитров и  Корда
Снимка: БГНЕС

Дъжд прекъсна срещата между Григор Димитров и американеца Себастиан Корда бе от осминафиналите на тенис турнира във Вашингтон бе прекъсната в началото на втория сет. Преди това, хасковлията успя да спечели първата част със 6:4.

Организаторите все още не са обявили кога ще бъде доигран двубоя, но се очаква това да се случи тази вечер на същия корт, както е по регламент, предава БНР.

Григор Димитров започна убедително срещата и успя да пробие подаването на съперника си още в самото начало. Без да бъде особено агресивен, българинът пласираше точни удари дълбоко в полето на Корда, което затрудни американеца. След като пробивът бе затвърден, двамата спечелиха подаванията си до края на първия сет, а Григор реализира още първата от двете възможности и затвори частта.

Началото на втория сет също бе интересно, защото Димитров стигна до нови две възможности за пробив в подаването на Корда, но американецът изравни за 40:40. Когато и третата възможност бе неутрализирана, на корта заваля силен дъжд и двамата тенисисти се прибраха в съблекалните.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари