Сектор Г с позиция след шамарите на мача с Базел

Ултрасите: Жени и деца не са докосвани по никакъв начин
19 авг 2022 16:25, Александър Попов
15
Сектор Г с позиция след шамарите на мача с Базел
Снимка: Lap.bg

Сектор Г излезе с официална позиция след неприятните сцени, които се случиха по време на мача ЦСКА – Базел. "Червените" спечелиха първия плейофен мач от Лигата на конференциите с 1:0, но случката на почивката помрачи успеха им. От клуба осъдиха действията на полувремето, а ето каква е и другата гледна точка.

"Казват, че мълчанието било знак на съгласие, така че нека следващите редове бъдат нашето несъгласие с тоновете по*ия, изливащи се от снощи насам.

От началото на бойкота ни до изминалия мач с Базел в нито един момент и по никакъв начин никой не е бил заплашаван, обиждан или гонен отнякъде. За сметка на това по наш адрес на ежедневен базис се лееха тонове фекалии от знайни и незнайни онлайн капацитети – били сме платени, били сме подлоги на ефбет, били сме предатели и т.н. По-селските и нецензурни обиди ще спестим, тъй като е под нивото ни. Тези, които ни пращат в Бистрица така и не разбраха, че ако имаше и частица истина в написаните от тях пасквили, ние вече щяхме да сме там. Без много обяснения и шум. Но за тези неща се изисква нещо повече от обикновена злоба и жлъч.

А какво всъщност се случи снощи? Явно новоизлюпените демагози са забравили, че монетата винаги има две страни. В края на първото полувреме, провокирана и подтиквана от няколко добре познати ни малки групички тълпа, започна да се прехвърля масирано от „В“ към „Г“. На полувремето наши представители отидоха от Армията в Северната трибуна и помолиха хората да се разпръснат и да се насочат към краищата на сектора или да се върнат във „В“ в знак на солидарност с нашата позиция и бойкот.

Това, което последва като отговор, не беше разговор или градивен спор, а отново добре познатите грозни епитети и обиди, които изредихме по-горе. Останалото е история. Всяко нещо има своя лимит и граница, която не трябва да бъде прекрачвана.

За протокола – жени и деца не са докосвани по никакъв начин. Молим фейсбук лидерите и доказани вече капацитети да предоставят снимкови или видео доказателства, за да докажат меко казано смешните си твърдения.

Не на последно място бихме искали да благодарим и на ръководството на клуба, което откакто е обявен бойкота ни не направи абсолютно нищо да инициира дори елементарна дискусия кое, защо и как, а вместо това техни представители обикаляха села и паланки скришом, опитвайки се да печелят подкрепа и да обясняват колко не сме прави зад гърба ни. Благодарим и за днешната им изява, която допълнително наля вода в мелницата на лъжливата демагогия. Далновидност за пример.

За финал призоваваме всички да се чувстват поканени в „Сектор Г“ на абсолютно всеки един мач оттук нататък . Пейте, скачайте, организирайте тифо и покажете истинската си любов. Гарантираме, че никога и никой няма да ви доближи. В крайна сметка нали това е изводът от всичко – може и без нас.

С уважение към всички истински армейци,

От Сектор Г", гласи декларацията.

Всичко за скандала четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: ЦСКА-София
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е интрига на Младенов! Нали в новия си отбор щял да отговаря за работата с феновете, а там едни фенове...
12
1
 
3
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 1 година
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.
11
1
 
5
 
! Отговори
Шамареско преди 1 година
Мисля, че никой не трябва да бъде удрян, не само някои, посегателството си е посегателство! Полицията да изисква записи, да идентифицира и прибира, това й е работата! После защо е изгонена публиката от стадионите, защо нормалните хора висят пред телевизорите в някоя бирария или у дома, дори и да няма пандемия? Докога беззаконие? По една шепа л*мпени и на Герена, и на Армията решили да диктуват кой какво да прави, при положение, че си плаща... Това го няма никъде!
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
кибиците от кафето са свършили парите за белото на сметана
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гришата ви спря хранилката, а ?
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бием в Европа и сме на крачка от групите, тия бойкотирали, помислили си, че сектор Г е тяхна собственост и гонят цесекари. Работата на фена е да си подкрепя и обича отбора. Не дават алтернатива какво правим, ако Гришата си тръгне, въобще ще има ли отбор после но искат да го махнат. Ако не е изнудване за пари, каква е логиката им да си изгонят собственика и съсипят отбора?
7
4
 
4
 
! Отговори
Петров преди 1 година
В сектор Г можели да пишат?
6
1
 
11
 
! Отговори
Фредо преди 1 година
Кюстендилеца и Животното са получили оферта от Цеката и се чудят сега как да отидат при Стойчо. Циркаджии, спряха ви гешефта и сега сърдити старчета . Кой си милее за клуба ще е на стадиона, а за бойкотиралите си е техен проблем, но да не пречат на другите. Пречел им Ганчев, ми вадете парата и купувайте акцийте. Нямат два лева в джоба ама знаят как трябва да се управлява клуб за милиони.
5
4
 
5
 
! Отговори
Бико преди 1 година
Чорбарите ще се изтрепят един друг.
4
3
 
4
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Какъв мач е ако няма бой...
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пейте скачайте веселете се,даже ще раздаваме безплатно цигарки та да се напушите за настроение!Сектор-Г.....................!
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя на какъв се изживява? Обявил бойкот и видиш ли земята ще обърне посоката на въртене заради него.
1
0
 
27
 
! Отговори
1 преди 1 година
Сектор Г ще бъде доста по-приятен без Животинки,Офендърси и тем подобни "фенове" на хранилка. Докато едни дават пари за карти и билети, други се чудят как да поставят условия и да плашат за да цоцат. Такива наркомански сбирки има ли в Англия, кой клуб там има такива. И тук може да се отреже циреят, ама трябва държавата да се намеси. Ако прокурорите и съда си вършат работата такива индивиди ще са далече от стадиона.