Екзекуторът на Лудогорец стигна групите на Шампионската лига

Динамо Загреб отстрани Бодьо/Глимт на прага на групите
25 авг 2022 11:10, Красимир Ангелов
7
Екзекуторът на Лудогорец стигна групите на Шампионската лига
Снимка: БГНЕС

Отборът на Динамо Загреб се класира за груповата фаза на Шампионската лига, след като победи норвежкия Бодьо/Глимт с 4:1 у дома в реванша от плейофите на турнира.

Хърватският тим бе загубил първата среща с 0:1, а ответния мач успя да поведе с 2:0 още преди почивката, но гол на Алберт Гронбак в 70-та минута прати мача в продължения. По всичко изглеждаше, че ще се стигне до дузпи, но в последните три минути домакините стигнаха до нови две попадения, дело на Йосип Дърмич и Петър Бокай за крайното 4:1.

За първи път от 12 години насам в групите на Шампионската лига ще играе и тимът на Рейнджърс. Шотландският гранд стигна до трудна, но ценна победа с 1:0 при гостуването си на ПСВ Айндховен. По този начин отборът на Джовани ван Бронкхорст отстрани съперника си с общ резултат 3:2.

Датският Копенхаген също продължава напред след нулево равенство при гостуването си на Трабзонспор. Копенхаген спечели първия мач у дома с 2:1.

Всичко преди жребия за груповата фаза на Шампионската лига четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
коментар преди 1 година
Интересно ми е ако бяха се класирали къде щяха да си играят домакинските мачове в Букурещ ли?
5
0
 
2
 
! Отговори
ПАРК на СВОБОДАТА преди 1 година
ВЪРНЕТЕ ИМЕТО ПАРК НА СВОБОДАТА на оная миризлива дирникова градина..............СВОБОДАТА им пречела на червената деградирала извратена *** а не им пречил паметника на Съветската армия или че до музея на Цска а Армията е бил Паметника на основателя на ЦСКА Йосиф Висарионович Джугашвили-СТАЛИН по случайност взривен от антикомуниста ГЕОРГИ АНАРХИСТА иначе цесекарите още щяха да му се радват......Червен ПОЗОР
4
0
 
0
 
! Отговори
за БЕЛИЯ ГРОБАР преди 1 година
Белият БРАТ от село ГРОБАР Петър Дънов бил пребит от човек на А.Цанков то ест от АС-23 до хотел Плиска и над четири месеа неможел да става от кревата та се наложило другаря Сталин да разубеждава НЕОЧАКВАНИЯ си съюзник че не трябва абсолютно всичките монархофаисти във България да бъдат изтребени а тук таме и някой жив трябва да оставят........село ГРОБАР е прекръстено от анатемосалите и згонилите от Христа Петър Дънов Сакскобурготти у нас за които лил Психично болен елемент
3
0
 
6
 
! Отговори
vlady преди 1 година
За съжаление Лудогорец не може да разчита на легендите от разширения състав Георги Кабаков, Волен Чинков, Радослав Гидженов и т.н. в международни мачове. В българското първенство тези легенди печелят важни мачове за отбора и помагат за спечелване на титлата.
2
0
 
1
 
! Отговори
Шампион извода преди 1 година
Дзерджиски футбола на КГБ е на светлинни години пред червеноармейския на балъкцефека
1
4
 
8
 
! Отговори
Извод преди 1 година
Разликата между мачовете с Лудогорец и тези срещу Бодьо/Глимт е потресаваща. От едната страна виждаш мързелите на Киро Гела, а от другата - два отбора, които се борят със зъби и нокти за едното място в Шампионската лига.

Спонсорирани публикации