Двама водачи в Германия

Резултатите от мачовете днес
27 авг 2022 22:40, Росен Стойчев
4
Двама водачи в Германия
Снимка: БГНЕС/EPA

Отборът на Унион Берлин оглави временното класиране в Бундеслигата след победа с 6:1 като гост на Шалке 04 в среща от четвъртия кръг. Унион събра 10 точки на първото място в подреждането, а Шалке остава с две в актива си и без победа до момента. Вторият Байерн Мюнхен е с 9 точки, но и мач по-малко, съобщи Gol.bg.

Отборът на Байерн Мюнхен записа домакинско равенство 1:1 срещу Борусия Мьонхенгладбах в двубой от четвъртия кръг на Бундеслигата. Така шампионите се върнаха на първо място във временното класиране с 10 точки, колкото има и Унион Берлин. Борусия Мьонхенгладбах е шести с 8 точки в актива си.

В Берлин Борусия Дортмунд победи Херта с 1:0 като гост в Берлин и зае пето място в подреждането с 9 точки към момента.

Още по темата
Тимът на Херта е предпоследен, 17-и с 1 точка в актива си. Гостите стигнаха до успеха с дебютно попадение на новото попълнение Антони Модест.

В други срещи от четвъртия кръг РБ Лайпциг надигра Волфсбург като домакин с 2:0. Това бе първа победа за РБ Лайпциг, който държи десетото място в 5 точки, докато Волфсбург остава с 2 към момента.

Хофенхайм се справи с Аугсбруг с 1:0 като домакин и вече има 9 точки на четвъртото място във временното класиране. За Аугсбург поражението бе трето и тимът е 12-и с 3 точки в актива си. Победният гол за домакините бе дело на Денис Гайгер в 38-ата минута.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Германияфутболотбори
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари