Стоичков подари на папа Франциск копие на Златната топка

Цар Футбол е най-добрият посланик за мирен свят, написа камата
14 ное 2022 20:57, Нели Христова
27
Стоичков подари на папа Франциск копие на Златната топка
Снимка: Facebook

Легендарният ни футболист Христо Стоичков се срещна с папа Франциск. Най-добрият български футболист за всички времен подари на папата копие от "Златната топка", която спечели през 1994 година. Това обяви самият той със снимка в социалните мрежи.

Камата е в Рим по случай "Мача на мира", който тази година е в памет на аржентинската легенда Диего Марадона.

"С голяма голяма радост подарих на папа Франциск копие от моята Златна топка! Бяхме при него, играхме за мира по света във Вечния град! Цар Футбол е най-добрият посланик за мирен свят!", написа Стоичков във "Фейсбук".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
Димитър преди 1 година
Аверчетата във Ватикна, с копия не работят.
20
0
 
3
 
! Отговори
ПЪЛНО ПАДЕНИЕ преди 1 година
БЪЛГАРИТЕ и ГЕРМАНЦИТЕ с право са Православни и Протестанти защото видяхте Католическата АЛА-БАЛА какво клане забъка между германци и славяни което още продължава......Вождът на ХУНИТЕ БАЛАМБЕР сме им били колкото Аларих,Аланите,Алеманите са жълти монголоиди от планината АЛТАЙ......АЛА-БАЛА ПАПАТА и АЛА-БАЛА КАТОЛИЦИЗМА пак пробутват лъжливо АЛА-БАЛА фокусничество на Копърфилд и Шифър....ЗВЕЗДАТА дето ще счупва краката на своите при Папата....Франкенщайнски са победите на Стоичков и е за ЗАТВОР
19
0
 
4
 
! Отговори
ПАПА ФРАНКЕНЩАЙН преди 1 година
БАЛЪК КАТОЛИЦИ барабар с Папата дето АНГЛИЯ ги разгроми с ШЕСТ на Нула в София......За БАЛЕК ПАПАТА и БАЛЪК ВАТИКАНАНАТА ХИЛЯДОЛЕТНАТА МЪДРОСТ на Българският народ се е произнесла че РОМА е градът на ЛЪЖЛИВЛИТЕ ФОКУСНИЦИ.......Вождът на ХУНИТЕ БАЛАМБЕР плюс АЛАРИХ,АЛАНИТЕ,АЛЕМАНД и се получава АЛА-БАЛА Католици и Пали ФОКУС-БОКУС-АЛА-БАЛА същия този КАМАТА заплашвал в САЩ-94 ДА СЧУПВА КРАКАТА на съотборниците си при пропуски
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единственият наш футболист, за когото никой не може да каже нищо лошо е Трифон Иванов. Ицо се изцапа, Лечков го видяхме също и то кой остана? Бербатов ли? Ами и той годинки върти. Нямаме школа, нямаме футбол. То не става само да се напиеш като пор и да крещиш на стадиона. Последно гледах някакъв мач и все едно гледах манекенки да се разхождат. Направо си гледах някакво модно ревю на прически и татуси. Ами не става така!
17
3
 
3
 
! Отговори
snegorin преди 1 година
Попитали радио Ереван - Какво би подарил Меси при посещение на папата?Отговорът бил- 7 копия на Златната топка и 6 на Златната обувка!
16
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТОЙ И ТИКВУН СЕ ХВАЛЕЩЕ ,ЧЕ ТРИМА ПАПИ СА ГО ПОГАЛИЛИ ПО КУХАТА КРАТУНА.СТИГА ЧУЖДУПОКЛОНИЧЕСТВО !!
15
5
 
6
 
! Отговори
Таня преди 1 година
Голям е Христо Стоичков!
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А тука БГ фенчетата на футбола още си траят Перукан и свитата му, които никой не ги знае. Иначе ми пълнят стадионите на театрите:)) НЕ знам кои са по-големи клоуни... бфс , футболистите или публиката. Май всички? Оставихте Стоичков да замине , а сега наноът и Берба да се откаже ... после успех :))
13
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подарил тенекия облепена с варак!
12
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много *** тоя кюрд.
11
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да я беше подарил на някой младежки футболен отбор да ги вдъхнови ( примерно ). На тоя, дъртия изобщо не му пука за златния подарък, по-скоро се учудва на глупостта на нашия.
10
2
 
4
 
! Отговори
Илия преди 1 година
До M А ти ходил ли си в Горно Пещене а на Перперикон а в Батак, а в Никополис ад иструм, а в Перущица, в Малорад, в Чирен, Девене, Ябълково....още на хиляди места в България. Като видиш папата с какво ставаш по добър от дядо СТАВРИ или дядо Добри. Замисли се, ако можеш.
9
7
 
4
 
! Отговори
Велик е преди 1 година
Стоичков, напук на всички "отворени" мишоци по-долу!!
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Стефан То всички наши си мислят че като идат при папата и са намерили Бог. Нямам думи. Сещам се как Йотова падна на колене пред руския патриарх /корумпиран пияница / и му целува ръката. Това е все едно президента да падне на колене пред Путин и да му целува...ръцете. Сбъркана работа сме.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Стефан Браво, много точно казано...
6
8
 
11
 
! Отговори
Стефан преди 1 година
Католик ли е тоя Стоичков....Какво като рита по добре от Божинов. Падат на колене пред папата като че ли той ги е кръщавал. Защо не подари копие на топката на село Богдан, на Трилистник...и на другите села от карловско...хората нямат къде да живеят...папата и България. Садио Мане не е по лош футболист от нашия испано-англииско говорящ Христо, но строи училища, болници, стадиони в родината си...Тоя е партия с Гр.Ганчев, с папата и рекламира ловни пушки по билбордовете. Абе...такова му котилото...
5
6
 
5
 
! Отговори
M преди 1 година
Драскачите долу даже в Рим не са ходили, но хейт да има
4
4
 
5
 
! Отговори
Подразбрал преди 1 година
Единият - чорбар в сърцето, другият - пентаграма в лицето; разлика: никаква!
3
1
 
7
 
! Отговори
Oooлe! преди 1 година
Дaвaй Ицe, нacтъnи ro c бyтoнkитe!
2
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пиар клоунада, ритнааме мачле за мир по свето....