ЦСКА и Лудогорец се разминаха за Купата

Двата отбора с варненски изпитания
Обновена: 12 дек 2022 12:08 | 12 дек 2022 11:44, Нели Христова
5
ЦСКА и Лудогорец се разминаха за Купата
Снимка: БГНЕС

ЦСКА приема Черно море в четвъртфинален сблъсък от турнира за Купата на България. Това отреди тегленият жребий за тази фаза на надпреварата, който се проведе в Амфитеатралната зала на НСБ "Бояна". "Червените" са домакини на "моряците", като това бе и последната изтеглена двойка, съобщават от Gol.bg

Българският шампион Лудогорец, който детронира Левски на 1/8-финалите, посреща Спартак Варна в Разград, докато финалистът от 2021-а Арда приема ЦСКА 1948 в Кърджали. Последната двойка от 1/4-финалите предлага столично дерби между Локомотив София и Славия, носител на трофея от 2018-а.

Мачовете от последните осем в турнира са насрочени за 4/5/6 април, 2023 година. Финалът за Купата на България ще се играе на 24 май на стадион "Васил Левски" в столицата.

Пълен жребий за 1/4-финалите за Купата:

Локомотив София - Славия

Лудогорец - Спартак Варна

Арда - ЦСКА 1948

ЦСКА - Черно море.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
и те така преди 1 година
е много ме е яд :) мдааа
4
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бг футбол отдавна умря. На стадионите ходят само роднините на футболистите за да си видят инвестицията . Това вече не е спорт или зрелище а просто бизнес . Освен това не е важно кой колко играе важно е само кой назначава съдиите и прокурорите . Футбола ни е като държавата . Рови дъното. Да не говорим че се продават и мачове. Ако един клуб фалира трябва да легне на лудогорец за пари . Ама срещу другите играе а не ляга . Ееее как ще се конкурираш с богатия клуб ?Национала го бие всеки селски отбор
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да бъркаш Христо Янев с Тодор Янчев - анонимно говеждо уханиеее...
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Финала е ЦСКА Септ. знаме - ЦСКА 1948.
1
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САМО ЦСКА! Жалко, че Любо Пенев напусна великия столичен гранд, но и Христо Янев си е наша легенда, наше момче и ще води добре момчетата. Успех, ЦСКА! Лудогорец и Литекс също са сериозни отбори, но се надявам да стигнем напред за купта.