Румен Радев изказа съболезнования на близките Петър Жеков

Поклонението пред легендарния нападател е днес
21 фев 2023 09:45, Красимир Ангелов
6
Румен Радев изказа съболезнования на близките Петър Жеков
Снимка: Lap.bg

Президентът Румен Радев изказа съболезнования на семейството, близките и приятелите на Петър Жеков по повод кончината на едно от емблематичните имена на българския футбол.

Поклонението пред легендарния български спортист ще се състои днес от 10.00 часа във фоайето на Националния стадион "Васил Левски".

Още по темата
Държавният глава откроява десетките отличия на Жеков, сред които и високия приз „Златната обувка“, нареждащ го сред най-великите голмайстори на Европа. „Да носиш червената фланелка е призвание, а Петър Жеков правеше това с достойнство и всеотдайност, с които завинаги ще остане в сърцата на феновете“, подчертава президентът в съболезнователното си писмо.
 
Румен Радев припомня също така гениалната игра и футболният интелект на Петър Жеков, които години наред радват привържениците на спорта.

„С изключителна скромност и трудолюбие Петър Жеков посвети целия си живот на футбола и любимия отбор“, посочва още президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Почивай в мир Жека!
4
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя го изкараха оня ден по-велик и от Стоичков. Смях в залата.
3
6
 
1
 
! Отговори
Не мафия а СЕКТА преди 1 година
Кървава секта от ПЕРНИК управлява България, управляват Борисов, Гешев, Каракачанов, Румен НИКОЛОВ-ПАШАТА, удрят Президента с честоти, притъпяват психиката на Омбудсмана, удрят всеки който не им харесва преследват ив чужбина !
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
а за моя баща който беше почетен член на селото си що радев не каза нещо? на изборите ще гласувам наказателно за герб да изрина туй червено бичме и кликата му (киру, ристьо) от политиката. и без това 3 г съсипва държавата и коли/беси като путин русия
1
1
 
2
 
! Отговори
999 преди 1 година
И от мен! НО ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ КАК СЕ ПРАВИ ОПИТ ЗА ИЗДЪНВАНЕ НА ИЗБОРИТЕ ЧРЕЗ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА БСП ДА НЕ СЕ БРОЯТ ОТДЕЛНО МАШИННИТЕ И РЪЧНИ БЮЛЕТИНИ!!!?