Ливърпул поведе, но усети мощта на Реал Мадрид

"Кралете" на крачка от четвъртфинал след феноменален обрат от 0:2 до 5:2
22 фев 2023 09:20, Красимир Ангелов
12
Ливърпул поведе, но усети мощта на Реал Мадрид
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид направи феноменален обрат от 0:2 до 5:2 като гост на Ливърпул и го доказа за пореден път.

Тимът на Карло Анчелоти изоставаше сериозно в резултата след голове на Дарвин Нунес (4) и Мохамед Салах (14), но след това Винисиус развинти защитата на “червените”. Бразилецът вкара два гола в 21-та и 36-та минута, а в началото на второто полувреме бе в основата и на третия на Едер Милитао (47).

Последваха и два гола на Карим Бензема - в 55-та и в 67-та. Вторият след нова асистенция на Винисиус.

Така Реал Мадрид направи сериозна крачка към четвъртфиналите на Шампионската лига. Реваншът в Мадрид е на 15 март.

Освен това "Кралете" за пореден път се доказаха като "черна котка" за Ливърпул. В последния мач между двата тима Реал победи Ливърпул с 1:0 с гол на Винисиус на финала в турнира преди година.

Всичко за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Дузпалона преди 1 година
Реал Мадрид е над всички.
10
2
 
4
 
! Отговори
VladTepes преди 1 година
Ливърпул имат сериозни проблеми в средна линия и защита - получиха три гола след колективни грешки.
9
1
 
3
 
! Отговори
Куадрупъл?!? преди 1 година
Абонатите на Астън Вила - Лузърпуля отнесе само 5-ица... Безценно :) Добре,че Реал се отегчи и се смили над жалкарите :)
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ливърпул няма халфове. От там и защитата страда, а в тази ситуация, липсата на втори качествен централен защитник допълнително влошава ситуацията. Колкото до Салах - откакто го набедиха за звезда аз твърдя, че този егоист повече пречи, отколкото помага на отбора. Надявах се да продадат него, а да запазят Мане, но това е Клоп с неговите любимци. Чисто от неутрална гледна точка, дано и тази година не стане шампион отново Реал, че вече взе да втръсва и да става безинтересно, като повторение на филм
7
2
 
3
 
! Отговори
Ром"с преди 1 година
хУБАВ мач ,това е футбола ..жалко че Ливърпул загуби-отпадна,но те в момента са слаб отбор,тоест не са топ отбор.Видя се че Реал са много по-добри от тях и като игра,и като качество на футболистите,а и към треньор ..Ливърпул се разпадна след 3-я гол ..как можаха да се наредят на една линия пред голлинията и пред тях на 5-6 метра ДА ИМА НЕПРОКИТО ПРОСТРАНСТВО с нито един техен играч...те ритнитопковците на Левски и ЦСКА такваз грешка няма да направят.Хубав мач,нека повечко таквиз мачове да има.
6
1
 
9
 
! Отговори
Фен на Лузърите преди 1 година
Време е Клоп да го гонят щото как е подкарал нещата догодина по това време Ливърпул може да се бори за оцеляване във ВЛ. От година селекцията му е кръгла нула. И Гакпо и Нунес не стават за Ливърпул и са на светлинни години от Холанд а дадоха стотици милиони за тях. Същата картинка е като мамин Хасковски *** в Левски всички виждат че не стават но ги държат заради големите им неустойки .Изгониха Мане и формата нва Салах падна космически , а при контузията на Фирмино и Тиаго всичко се обърка
5
1
 
7
 
! Отговори
Това е... преди 1 година
...абсолютен футболен кеф. Единственото, което липсва на Реал, че там не играе такъв красавец като Ван Дайк. На Анфийлд продължават да се лутат, там най-успешен тренер беше Рафа, а звезди бяха Дирк Кайт, Алонсо, Масчерано, Торес, Каутиньо и Суарес. А, и Мане. Безвремие на крал Кени, малки амбиции за Брендо, лудите тактики с тая преса на Клопо. Дърводелците Робинсън и Хендерсън. Реал показа как може да ги направи на maimu-ни. А Бензема затвори вратата на балната зала елегантно с петия гол. Чаоо.
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече изгубих дирята кой и кога реши, че английското първенство било най-доброто и прочее, преди време беше точно обратното и футбол имаше главно в Испания и Италия, аматьори.
3
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еми дано на четвъртфинала ги треснат и тях, че не заслужават трофея. Толкова пъти вече за тях нагласен жребий, подбутване от съдиите и т.н. Сега нека им е ред с добра игра, ама някой да ги резне
2
6
 
5
 
! Отговори
asd преди 1 година
Винисиус никакъв го нямаше на световното и Бразилия отпадна безславно. С такива играчи трябваше по-смело и да мачка. И малко арогантните танци бяха излишни.
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Клоп да се маха и да си взема измисления египтянин.Да заминават за Турция.

Спонсорирани публикации