Станимир Стоилов напусна Левски София

Оспори някои управленски решения
8 апр 2023 23:05, Росен Стойчев
52
Станимир Стоилов напусна Левски София
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски София Станимир Стоилов обяви, че напуска клуба,

Обясни решението с управление на клуба. Припомни в какво състояние е бил заварен клуба.

Още по темата


Отчетени са някои важни успехи. Това са отдадеността на привърженици, финансовата страна и представянето на терена.

Развитието на клуба във всяко естество е положително. Спазва се и финансова дисциплина.

Стоилов настоява Левски да се управлява по правилния начин. Обясни, че други ще решават как да се прави това.

Обяви противоречие в някои управленски решения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Да, Мъри има заслуги в спасяването на Левски и в създаването на стойностен ***, но когато за този *** се наливат милиони от спонсорът,а нещата са критични, нормално е този който дава парите да се намеси в управлението, иначе наливаш в каца без дъно.Необходима е строга финансова дисциплина.Не го разбирам Мъри.Има и други недоизказани неща.Малко ми прилича на бягство от биткаята в името на Левски.
41
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Мъри декларира,че напуска заради това,че решенията се вземат от спонсора,че обича Левски,че не е той човекът който ще участва в унищожаването на отбора,че спонсорът взема 10% от даренията.... Когато обичаш нещо,ти се бориш за него ДОКРАЙ,бориш се без да пискаш и не се интересуваш дали името ти ще остане чистичко или не!Къде щеше да е Левски без Сираков и палмите?Вземал спонсорът 10%, а малко ли даде и продължава да дава?
40
1
 
4
 
! Отговори
Чорбаръ преди 1 година
Абе аз отдавна им разправям,че единственото истинско нещо,което са виждали сектор Б е рунтавия *** на Сираков.Сега им предстои да му видят и набора.То е малоумие да отделяш от залъка си а шефа да кара джипка за половин милион.
39
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чакам най накрая "пазителят на акциите" Раев да бъде съблечен най позорно и изгонен от Герена, след това, което чухме за схемите му със спонсорите
38
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Леле мале, сега всички ритнитопковци ще реват като заклани!
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До44. И тия защо дават от залъка си . Сигурно и те участват в някаква Схема. Очакват в бъдеще нещо да влезе в джоба им. Или просто са взели леки пари и се правят на спонсори.
36
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Треньор е свободна професия. И щом се чувства специалист може да опита и зад граница . България е бедна страна и на никои не му е за забавления. Иска се да си в продуктите и услугите. Да произвеждаш и да продаваш. Отмина времето държавния бюджет да подхранва забавления.
35
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спонсора явно превърта парите от ляв в десен джоб и пак си ги прибира чрез тия 10% Ако не сега, то в един момент като престане да е спонсор, ще си ги поиска.. Интересно че са се канили да вземат и 10% от парите събирани от феновете на дарителските кампании. Явно здраво държат Раев с хазартната му зависимост, за да мълчи и се съгласява с тях
34
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За първи път чувам спонсор който да взима от клуб 10 процента от приходите!Рекордите на Гинес и те не са виждали такова чудо,ние сме новатори,сега всички рекламодатели,ще искат да спонсорират левски!
33
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво Мъри, поне излезе достойно от цялата работа.Футбол в България няма, а всичко от 90 те е перачница на парите от приватизацията и разни бизнес схеми.Затова нито футболисти, камо ли стадиони имаме.Само един главанак с една златна топка ходи като африкански вожд сред африканчетата и се прави на велик.Имаше Левски навремето.
32
0
 
9
 
! Отговори
Бобчо преди 1 година
едно време ходехме с баща ми на мачове ,сега съм водил сина си на 2-3 мача на лудогорец в европа ,иначе сме левскари ,но на фона на играта и качеството на БГ футбола,ако фалират всички изезнат ,на дали някой ще разбере изобщо ,освен няколко стотици наркомана от агитките -вече на никой не му дреме за БГ футбола,на никой !!!Сега ако изчезнат Левски,ЦСКА,Ботев -ако не сте вие да съобщите,няма и да разбера години на ред
31
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да напуска и ако не си намери друг клуб . Да си търси друга работа . Все пак за обществото не е интересно това забавление. В среда на инфлация,несигурна политическа среда , бедна държава. На обикновените хора не им е до забавления.
30
4
 
7
 
! Отговори
Таня преди 1 година
Бойко и Делян съсипаха и Левски София и Ботев Пловдив. А Наско Сираков е дребен мошеник който работи за двама по-едри мошеници (Делян и Бойко).
29
4
 
12
 
! Отговори
Джо преди 1 година
До левскарите: вие левскари ли сте или мишки някакви? Искайте отговори от Пеевски и Борисов които са скритите собственици на Левски. Борисов и Пеевски не само че съсипаха Левски но съсипаха и цялата държава. Всичко е заринато в отпадъци. Борисов и Пеевски основно крадат държавния бюджет и с парите корумпират разни гнили журналисти.
28
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Треньора няма работа да коментира управлението на частен отбор.Както и футболистите.На треньора работата е да избере,подреди и мотивира футболистите за да печелят мачове, а на футболистите да изпълняват това което им е наредил треньора.Не знам кой би наел подобен треньор в друг отбор.Нали беше обещавал титла и купа,а какво постигна?
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
нормално,няма пари
26
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мъри е известен треньор и чужди отбори са завоювали не един приз под негово ръководство. Това че, с тия смешковци и не.адърници не му провървя, не е негова вина. Който и да е няма как друго да бъде. Отдавна трябваше да се промени името на това отборче, което няма нищо общо със славното си минало. Мястото им е в Я групите.
25
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чорбетата, я по-добре си гледайте кочинката и не грухтете по чужди стадиони.
24
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този отбор съществува ли все още ??? Те не фалираха ли ???
23
8
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Фалит и пращане в Щ - окръжна група :)))))))))))))))))) Закривай!!!