След драма на "Анфийлд" Ливърпул и Арсенал си спретнаха 2:2

Арсенал е едноличен лидер и има аванс от 6 точки пред Ман Сити
9 апр 2023 21:33, Нели Христова
6
След драма на "Анфийлд" Ливърпул и Арсенал си спретнаха 2:2
Снимка: БГНЕС

Ливърпул и Арсенал си спретнаха лудо 2:2 на "Анфийлд" в среща от Висшата лига на Англия, съобщава Gol.bg

Гостите дръпнаха с два гола след попадения на Габриел Мартинели (8) и Габриел Жезус (28), но мърсисайдци стигнаха до равенството, като точни бяха Мохамед Салах (42) и Фирмино (87).

Трябва да се отбележи, че Салах профука дузпа при 1:2, а при 2:2 домакините изпуснаха уникални положения за пълен обрат.

Така Арсенал е едноличен лидер и има аванс от 6 точки пред Ман Сити, но "гражданите" са с мач по-малко. Ливърпул пък продължава да е далеч от Топ 4.

Момчетата на Юрген Клоп са в серия от пет поредни мача във всички турнири без победа, като последната такава бе историческият успех със 7:0 над Манчестър Юнайтед.

„Топчиите“ пък спечелиха предишните си седем срещи за първенство, но сега се задоволиха с равенството. Арсенал спечели за последно на "Анфийлд" през 2012 година, когато Микел Артета бе действащ играч на лондончани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време е балона Сити да се спука ,както стана и с ПСЖ . винаги съм бил за Ливърпул но тоя сезон Арсенал направиха добър сезон.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Арсенал винаги са ни спъвали, радвам се, че играхме колкото можем, а ние сме зле няма какво да се лъжем.
4
0
 
8
 
! Отговори
Сър Пичук преди 1 година
*** пак си мисли за уредени мачове. Ливърпу просто играят и се мъчат да са в Евро турнирите, а щом 4сенал искат да са шампиони да си го за служат
3
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И за какво беше всичкия напън на Ливърпул,да направят сити шампиони. Много ми паднаха ,не че съм за Арсенал но показаха игра през сезона и без наливане на милиони!! Сега пак сити
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стана мача. Сити ще стане шампион
1
6
 
8
 
! Отговори
Ром"с преди 1 година
Жалко за Арсенал,играят хубав атакуващ футбол,на Ливърпул не му трябва много победа,те така и така няма да попаднат в ЛШ ,може в конфедерацията ..там ще са.. .