Легенда на "Левски": Нахалство е Мъри да е прибирал 59 600 лв. заплата

Станимир да каже защо го освободиха от казахстанския му отбор
21
Легенда на "Левски": Нахалство е Мъри да е прибирал 59 600 лв. заплата
Снимка: БГНЕС

Предстои поредният епизод от Вечното футболно дерби на България между ЦСКА и Левски. Двата отбора се изправят един срещу друг в понеделник, а феновете на „червени“ и „сини“ очакват с притаен дъх зрелището на Националния стадион „Васил Левски“.

Армейците през този сезон са близо до мечтата си отново да стъпят на футболния трон в България. На „Герена“ пък се разрази истинска буря, която доведе до освобождаването на изпълнителния директор Иво Ивков и напускането на треньора Станимир Стоилов.

Легендарния нападател на Левски Петър Курдов даде интервю пред SportLive.bg в навечерието на сблъсъка между двата родни гранда . Той даде своята прогноза за предстоящото дерби и направи разкрития, свързани с досегашния треньор на „сините“ Станимир Стоилов.

-Г-н Курдов, след бурните няколко седмици на „Герена“ предстои Вечното дерби между ЦСКА и Левски. Какви са очакванията Ви?

-Очакванията са ми от този стрес, който в момента го има в отбора, да се получи точно обратния ефект – футболистите да са по-нахъсани и по-надъхани, защото всеки трябва да си доказва качествата. Всъщност всеки един от тях е нужно да си припомни за какво е в Левски. Това е най-важното. От опит знам, че за мач с ЦСКА няма нужда  кой знае колко от треньор или някакво допълнително надъхване. Поне при мен е било така.

Според мен не е необходимо, тъй като това е мерилото да покажеш какво можеш, за какво тренираш и защо изобщо си в голям клуб като Левски. Ако на такъв мач не можеш да покажеш качества и да реализираш положенията, които си създал, за какво говорим? Просто трябва да покажеш себе си. Ако не могат да го направят, мисля, че нямат място в този отбор. Така е било и в пловдивските дербита. Аз като треньор съм участвал и във варненското.

За футболистите именно това е критерият за качествата им и си заслужава да се излезе на терена в такъв мач.

Подробности четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: мъри
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
2
 
! Отговори
Защо? преди 1 година
Да кажа,че на мен хич и н еми дреме за тия нещастни ритнитопвокци и мошениците,които ги ръководят---треньори,президенти и прочие! И ми е странно,защо всеки ден ме занимават с техните си простотии?
12
1
 
3
 
! Отговори
а сщия тоя преди 1 година
До АнонименОбор до 1992г се наричаше лески софия.После незнайно как стана число.АААХХХ неината майка и метаморфоза.
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво е това "футбол"? То отдавна не съществува по нашите земи. Да го махат и да мирясват.
10
3
 
5
 
! Отговори
АН преди 1 година
Защо да е нахалство, това е отбор от висшата лига. Виж, като иде където му е мястото на всеки фалирал отбор - в регионалната лига, тогава може и да се поспори. Но като им е голяма работата, та ще е. Просяци.
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
60к, ами колкото директор на болница. Това не са пари на данъкоплатците, а на частно предприятие, така че къде е проблемът?
8
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Курдов плюе по Стоилов откакто Мъри разкри какъв некадърник е сънът му и го разкара от Левски. Курдов старши се пръска от яд. Всеки дето е играл в Левски се мисли за велика легенда и дава акъл. Пък не всички са били чак толкова векики
7
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мачът НЕ Е вечното дерби, защото Левски ще играе с "ЦСКА -СОФИЯ", а не с ЦСКА. Това са два съвършено различни клуба и само единият (този, който бе фалиран) е участвал във вечното дерби с Левски. Другият е бившия ловешки клуб, познат с наименованието Литекс, с когото не е формирано "вечно дерби".
6
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не гледам тоя театър. Докато перукан и всички малоулници са там няма и да гледам. Но няколко пъти чувам, какк тея нещастни фенове събират пари за отбор, който е на нивото на Малта .... а в същото време треньора им взема повече от половин милион на година :))) Нещо не ви е наред нито на феновете, нито на никой там.
5
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От статията не разбрах кой е Мъри и за какво му се плаща, нито защо е нахален ...
4
3
 
29
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Не е луд този който с 59 600 заплата зарежда безплатно гориво, а този който му дава!
3
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо ФК Левски е още в първа лига с толкова много задължения? С какво е по-различен от ЦСКА и Пирин?
2
2
 
26
 
! Отговори
G. I. Joe преди 1 година
Никой няма да си признае кой изяде баницата Левски.
1
4
 
42
 
! Отговори
Неутрален фен преди 1 година
Не е нахално, безсрамно е, защото дълъг период от време тези пари идваха от дарения от феновете на отбора. Уж да се помогне да се погасят дългове, да се спаси лиценз, да се премине през тежък период по време на пандемията. Фенове, някои от които имат личен доход с 2 нули по-малко и са заделяли колкото могат - 10, 20, 50 лева, всеки да помогне с нещо. И едва ли целта е била да се плащат такива заплати и да се карат суперлуксозни автомобили на гърба на обикновени работещи или деца, спестили малко.