Роналдо може да бъде депортиран от Саудитска Арабия

Португалецът реагира на викове "Меси, Меси!" с неприличен жест
20 апр 2023 13:42, Елка Василева
22
Роналдо може да бъде депортиран от Саудитска Арабия
Снимка: архив, БГНЕС

Адвокатът Нуф бин Ахмед съобщи в социалните мрежи, че е завел дело в саудитската прокуратура срещу нападателя на „Ал Насър“ Кристиано Роналдо, който е обвинен в непристойно поведение.

След мача с Ал-Хилал (0:2) 38-годишният португалец се хвана за гениталиите в отговор на виковете "Меси, Меси!" от феновете на противника.

"Това се счита за публично опозоряване и може да доведе до арест и депортиране, ако е извършено от чужденец", каза адвокатът, специалист по международно право.

Според ESPN поведението на Роналдо е било обсъдено в саудитското телевизионно шоу Action ya Dawri. Водещият на програмата Мохамед ал-Анзи се свърза с хора от „Ал Насър“, които му казаха, че португалецът е направил този жест, защото "по време на мача е получил удар в слабините".
(БТА, Мирослав Димитров)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Един Българин преди 1 година
Коментарите по-долу показват, че Иво Христов е прав с процентите!
6
3
 
16
 
! Отговори
VladTepes преди 1 година
Има нужда от релаксиращ масаж с камшик да се научи на ред.
5
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Очакваното, окончателно дъно за посредственяка.
4
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А за феновете провокатори и вандали, които обиждат, псуват и постоянно провокират футболистите - нищо, нали ? Щото от там идва парата за отборите. Лицемерие на макс.
3
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе тоя ли дето се хваща постоянно за ч*тала чуе ли нещо което не му харесва или реве ако друг съотборник вкара гол вместо него , тоя ли беше големия пример за децата?
2
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Характерен пример за това, защо човек трябва да се откаже на време и когато още е на върха и не само да гледа парите на този свят. Трябваше да се пенсионира още когато го изритаха от Реал. След това само падение докато вече не е един посредствен и подиграван от всеки международен клоун. Да те изгонат дори от първенството на САУДИТСКА АРАБИЯ.... абе трагедия.
1
3
 
32
 
! Отговори
Миньор Перник преди 1 година
Като футболни 'качества' и поведение, арогантност и даже гела по главата е абсолютно идеален за родното ни първенство. Предлагам да го вземем на пробен период.