Черно море победи с 2:0 като гост Ботев Враца

Атанас Илиев и Алекс Фернандес отбелязаха за "моряците"
21 апр 2023 18:27, Красимир Ангелов
1
Черно море победи с 2:0 като гост Ботев Враца
Снимка: Lap.bg

Черно море победи с 2:0 като гост Ботев Враца в първа среща от 27-ия кръг в Първа лига.

В самото начало на двубоя Браян Переа шутира в Иван Дюлгеров, който лесно се справи с опасността. В осмата минута Исмаил Иса беше изведен на чиста позиция от Виктор Попов, но изстрелът на нападателя беше извън очертанията на вратата.

В 32-ата минута Попов отправи силен удар от далечно разстояние, който премина на сантиметри от десния страничен стълб. Пет минути преди почивката Едгар Пачеко подаде за Алекс Фернандес, който шутира от границата на наказателното поле, но Красимир Костов изби кълбото.

В първата половина на втората част нямаше интересни ситуации пред двете врати, а в 70-ата минута Исмаил Иса свали топката за влезлия като резерва Атанас Илиев, който шутира, но Красимир Костов се справи със ситуацията.

По-малко от 60 секунди след това Диего Фераресо игра с ръка в наказателното поле на домакините и главният съдия Георги Кабаков отсъди дузпа, която беше реализирана от Атанас Илиев.

Пет минути преди изтичане на редовното време Алекс Фернандес с удар от наказателното поле удвои аванса в полза на варненци, които се намират на четвърто място в класирането с актив от 48 точки.

Така след този мач Ботев Враца има 24 точки на 12-та позиция в Първа лига след поражението си от "моряците".  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво моряци !!!!

Спонсорирани публикации