Батков: Финансовото състояние на "Левски" не е добро, но не е фатално

31 милиона не са чак толкова много, заяви той
7 май 2023 09:20, Нели Христова
15
Батков: Финансовото състояние на "Левски" не е добро, но не е фатално
Снимка: БГНЕС

Бившият собственик на Левски Тодор Батков заяви, че финансовото състояние на "сините" е много тревожно, но не е фатално. Той даде интервю за БНТ.

"Финансовото състояние на Левски е много тревожно, но не е фатално. Левски е в сърцата на половината българи, така че ако успее да се стигне до сърцата на повече хора проблемът ще се реши според мен. 31 милиона не са чак толкова много. Когато аз си тръгнах, мисля, че общо задълженията към всички бяха 4 милиона", каза Батков.

"Няма да ми е приятно, ако ЦСКА стане шампион. Не че бих бил щастлив, ако титлата е при Лудогорец, но все пак вечният враг си е вечен враг. За Левски е много важно да се класира за Европа. Засега вървят добре", заяви още адвокатът.

Още спортни новини четете на сайта на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
Това имах предвид: преди 11 месеца
Римокатолика Крал Калоян убиеца на пловдивчани ще изпрати във "В" група ВСИЧКИ
10
2
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 11 месеца
С 31 млн. дългове оборът си е за закриване и "В" група.
9
1
 
1
 
! Отговори
Страх от ФК Левски? преди 11 месеца
Адвокат от Смолян от тамошен род със среден ръст на височина 2 метра и 20 сантиметра бил Тодор Батков...............за наш католик Крал Калоян западните рицари дори твърдяли че е над 5 метра висок..........Единствения турчин от Турция които никога НЕ е обвиняван от Мехмед Али Агджа е бащата на Руши Виденлиева защото си извадил и български паспорт...........Мехмед Али Агджа явно умишлено е обвинявал само граждани на Турция които са били във България но НЯМАТ български паспорт!... ТУРСКИТЕ ЧЕНГЕТА
8
1
 
2
 
! Отговори
до майорчервенознаме преди 11 месеца
1948 като участваше с тирето в търга за Петолъчката адвокатът на загубилите коментира следното цитирам:"Нищо не разбрах от този търг!Гриша Ганчев с тези 8 000 000 безпроблемно можеше да спаси истинското автентично ЦСКА а вместо това ги даде за емблема на абсолютно друг и нов отбор"
7
1
 
0
 
! Отговори
Толев преди 11 месеца
Толкова пъти феновете събираха пари, обаче не им стига. Съберете им пак на Тея да друсат по дискотеките.
6
1
 
1
 
! Отговори
Хахаха преди 11 месеца
Вечно да си беден
5
2
 
8
 
! Отговори
Майора преди 11 месеца
За пореден път двоен аршин за Левски! Докато ЦСКА ги изпратиха във "В" грипа за 30 млн лв , Левски с 31 млн лв остава в "А" ! Срамота , никаква любов на народа не сте!
4
1
 
3
 
! Отговори
3.6 рентгена преди 11 месеца
Not great, not terrible. Ако сте гледали сериала Чернобил.
3
2
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 11 месеца
На ФК Леевски кога ще им сложат на тениските надпис НАП. Те са им основния спонсор. Перуката ги държи в А група с 31 милиона задължения. Фалит и пращане в Щ група :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
2
1
 
10
 
! Отговори
Ученик преди 11 месеца
Тоя е спестявал всичките си пари за закуски в училище и сега 31 милиона са дребни стотини за него ! И аз започвам да спестявам от закуски!
1
2
 
9
 
! Отговори
Българин преди 11 месеца
Тоя ботур има 31 милиона само в малкото си джобче ! Виж, откъде ги има , това никой не знае и не иска да знае ! А трябва Гешев да го пита откъде са му милионите !!! Ноооо.. Гешев се разхожда - ту е в Истанбул, ту в САЩ , ту в Брюксел....., мине покрай някой храст с бомба , накриви си каскета и хайде пак в чужбина. За какво му е да пита Батков откъде има 31 милиона ?