Славия и Арда се занулиха в "Овча купел"

Битката за седмото място завърши без голове
Обновена: 19 май 2023 19:37 | 19 май 2023 19:36, Александър Попов
2
Славия и Арда се занулиха в "Овча купел"
Снимка: БГНЕС

Славия и Арда завършиха при нулево равенство в откриващ мач от 32-ия кръг в Първа лига. На стадион „Александър Шаламанов“ в столицата двата отбора се занулиха в битката за седмото място в първенството, което дава право на участие в бараж за влизане в евротурнирите догодина.

Срещата в квартал „Овча купел“ не предложи много интригуващи моменти пред двамата вратари – Николай Кръстев на „белите“, и Анатолий Господинов на кърджалийци, като възпитаниците на Ангел Славков можеха да се доберат до трите точки след почивката чрез Ерол Дост, но ударът му срещна гредата.

В крайна сметка „белите“ не съумяха до голяма степен да си подпечатат седмото място, като разликата от осмия Арда остава непроменена – седем пункта, четири кръга преди на кампанията.

За възпитаниците на Александър Тунчев предстои домакинство на Ботев Пд във вторник, докато по-рано в същия ден Славия гостува на Локомотив София в поредно издание на столичното дерби

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: АрдаСлавия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
VladTepes преди 11 месеца
Браво на двата отбора за солидния маневрено-позиционен футбол със здрава стратегическа основа, прецизно маневриране по терена, заемане на позиция, наблюдаване на играта отблизо и изчакване топката да дойде и положението да узрее за атака. Дано има повече такива качествени позиционни мачове.