Атанас Божилов: Всяко следващо издание на SENSHI е все по-добро

Шампионът ни излиза срещу Адолфо Барао на 8 юли
15 юни 2023 10:15, Красимир Ангелов
1

Продължава трескавата подготовка за голямото спортно събитие SENSHI 17. Атанас Божилов ще се опита отново да завоюва победа, като в  професионалната кариера зад гърба си той има над 30 победи и само 2 загуби.  

На 8 юли му предстои важен двубой срещу португалеца Адолфо Барао.

"Ще играя за европейска титла срещу португалеца - гледал съм го, подготвил съм се, направили съм тактика с моя треньор. Имах мач с него, беше подготвен за мен, но го победих. Много силно искаше този реванш, надявам се пак аз да спечеля битката", каза Атанас Божилов пред "България сутрин".

Основната цел в подготовката му е да тренира за неутрализиране на силните страни на Адолфо Барао. Божилов набляга и на кардио тренировки, за да има много въздух за самия мач.

"Преди всеки мач има притеснение, играем в България, пред българска публика, напрежението е по-голямо. Подготвен съм психически и физически, мисля че няма да имам проблем в мача", убеден е Божилов.

"Кикбоксът става все по-интересен в световно ниво, все по-популярен. SENSHI е една от най-добрите вериги, всяко следващо издание е все по-добро", каза Божилов пред Bulgaria ON AIR.

"Надявам се да стана легенда на SENSHI. Имам само две загуби. Те дойдоха след 10 поредни победи, започнах по-леко да тренирам, нямах го този глад за победа. Когато загубих, давах все повече от себе си и се върнах на пътя на победите", завърши Божилов.

Седемнадесетото издание на професионалната елитна гала вечер SENSHI ще се състои на 8 юли 2023 г. с титанични срещи по правилата на FULL CONTACT, KWU OPEN и KWU SENSHI. Бойното шоу ще се проведе в гр. Варна, на плажа в к.к. "Св. Св. Константин и Елена", като в него ще вземат участие над 30 елитни бойци от над 15 държави, а рефери ще бъдат едни от най-известните легенди в бойните спортове.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
и те така преди 10 месеца
децата ви стават все по агресивни , това е една от причините !