Черно море срази Лудогорец и отново излезе на върха

"Моряците" се наложиха с 1:0 във Варна
20 авг 2023 23:17, Красимир Ангелов
20
Черно море срази Лудогорец и отново излезе на върха
Снимка: Lap.bg

Черно море продължава с великолепното си представяне, след като победи с 1:0 Лудогорец в мач от 6-ия кръг на efbet Лига и отново излезе на върха в класирането.

Единственият гол в срещата отбеляза Цветомир Панов в 56-тата минута на мача.

От началото на първенството "моряците", водени от Илиан Илиев, имат едно равенство и 5 успеха. Шампионите от Разград остават с 9 точки след три победи и две загуби, но Лудогорец е и с мач по-малко.

Подробности за срещата четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: ЛудогорецЧерно море
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
5
 
! Отговори
от Варна преди 8 месеца
През каква софистика /филосовско-литературен похват/ минахме за да прикрием омразата си и комплексите си към Варна. То не беше Константинополската патриаршия, то не беше уж расистки скандирания, някакви поне 5 ''спестени'' червени картона, то не бяха намеци за ''мутренска'' групировка /сякаш другите клубове са ангели небесни/, то не беше ''академичната'' теза, че Варна е предала Велико Търново..., а всичко се свежда до една заслужена победа на ''Моряците''
11
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Браво,победихме,но не мога да приема расистките подмятания и скандирания към чернокожите футболисти през целия мач.Във всяка една нормална държава мачът трябваше да бъде прекратен,а тук съдията показа картони на обижданите и псувани футболисти,срамота е
10
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Абе взеха си мача,но така нещата няма да станат.Явно собствениците им-мутри бяха купили,или заплашили,съдията и ако за Лудогорец даде 2 червени картона,то за Черно море трябваше да са поне 5.Това не е футбол а бутане,ритане,удряне,блъскане-стремежа им беше да излъжат Лудогорец,но публиката не могат да измамят.***,провинциален ,селски футбол
9
5
 
12
 
! Отговори
До Подаръчно пликче преди 8 месеца
Провинциална е на *** ти шушулката! Мачкай Тича, мачкай!!!
8
4
 
13
 
! Отговори
Обективен преди 8 месеца
И два червени картона за Лудогорец - единия за играч от резервната скамейка. А Спасчо защо не получи и той в последните минути,като с всички сили блъсна без топка играч на ЧМ ?
7
7
 
4
 
! Отговори
Вярно с оригинала преди 8 месеца
Варна,Варна столицата на Никифор Геник........... Варненци по собствено желание предават Велико Търново и се вричат във Вечна Вярност на Гръцката Константинополска Патриаршия от Храма Света София А НЕ на град София и турчина завладява Византийска Варна.............................Истината е че за варненци като Красен Кралев парите не миришат..........БОГАТАШКА Варна от варненските езера произвеждала СОЛ с цена на диамантите и в СКЛАДА Константинопол а после до Лондон, Барселона,Копенхаген и пр.
6
26
 
6
 
! Отговори
Подаръчно пликче преди 8 месеца
Черно море са провинциално отборче с провинциални комплекси спонсорирано от провинциална групировка. Ще ги видим срещу трагичния "Литекс" -София. Дали ще бият?
5
5
 
29
 
! Отговори
LosHoлоШо преди 8 месеца
Бях на мача и от първо лице мога да коментирам следното-Тисера, Текпетей и Десподов още от преди началото на мача започнаха да провокират публиката с неприлични жестове. Десподов иска в голям отбор, но с този селски манталитет не става за повече от Лудогорец. Съдията свири добре до гола на ЧМ. След това започна очевадно да свири за Лудогорец, това изнерви допълнително мача, дори при очевадно нарушение и червен картон за онзи *** подмина ситуацията и дори нарушение не свири. Мачкай Тича
4
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Добър треньор е равно на добър отбор! Браво моряци!
3
5
 
13
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 8 месеца
Черно Море са като Локомотив Пловдив, едно време. Да не станат шампиони, и аэиатците да думнат некой морски баровец
2
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Заряда на публиката във Варна много помогна Черно Море да спечели мача.
1
8
 
44
 
! Отговори
Чендов преди 8 месеца
Най-голямата грешка в българският футбол е безкрайната смяна на тренъори.Черно море от няколко години са начело с Илиян Илиев и резултатите са налице.Поздравления за победата!