Берое и Левски изразиха подкрепа към Петър Хубчев

"Зелените" ще искат прекъсване на мача с ЦСКА в петата минута
30 авг 2023 16:09, Красимир Ангелов
4
Берое и Левски изразиха подкрепа към Петър Хубчев
Снимка: Lap.bg

Берое и Левски изразиха пълната си подкрепа към бившия  футболен национал и настоящ треньор Петър Хубчев, след като днес стана ясно, че той се бори с коварна болест.

Хубчев се превърна в най-успешния треньор на "зелените", заедно с легендата Евгени Янчовски, след като спечели Купата на България и Суперкупата през 2013 година. Под негово ръководство отборът от Стара Загора игра и няколко години в европейските клубни турнири.

Още по темата
В знак на подкрепа към бившия си треньор, който изкара и втори период като треньор в Стара Загора през миналата година, „зелените“ ще поискат срещата с ЦСКА да бъде прекъсната в 5-ата минута за аплодисменти.

"ПФК Берое изразява своята подкрепа към Петър Хубчев и пожелава успешно възстановяване на един от най-успешните си треньори в история!

Петьо, вярваме, че ще спечелиш и тази битка! Ние всички сме с теб!", написаха от Берое на официалния си сайт.

Ръководството на Левски също излезе с официална позиция, в която изрази подкрепата си към бившия треньор на клуба Петър Хубчев. Освен това бившият централен защитник е и шампион със сините в началото на 90-те години.

"Левскари, бившият защитник и треньор на клуба Петър Хубчев води битката на живота си с коварна болест. ПФК Левски пожелава успех в нея на легендарния защитник. Нямаме съмнения, че и този път той ще бъде победител, както го е правил безброй пъти на терена“, написаха от ръководството на "сините".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
Само Берое! преди 7 месеца
Колко неблагодарни *** има по този свят!Хубчев имай силата, имаш много силен характер!
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И какво нередно има в това след като си работил някъде да ти бъде заплатено затова?! А колко болни нямат достъп до лечение затова, че ФК Левски дължи милиони на НАП - пари, с които може да бъде заплатено лечението на тежко болни хора! Пълна подкрепа на Петър Хубчев, сигурен съм, че ще пребори болестта!
2
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Без подкрепа за този предател и ***. 60 000 лв. заплата, а резултати 0.
1
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
от подуенското кълнене по-лошо няма. За едни пари да го проклеха