Звезда на Ман Юнайтед го закъса, още две жени с обвинения

Полицията започна разследване срещу Антони
6
Звезда на Ман Юнайтед го закъса, още две жени с обвинения

Ситуацията на крилото на Манчестър Юнайтед Антони става все по-тежка, след като още две жени обвиниха бразилския национал в различни видове насилие.

По-рано тази седмица Антони бе изваден от групата на бразилския национален отбор, след като бе обвинен в домашно насилие от бившата си приятелка Габриела Кавалин. Той категорично отхвърли обвиненията.

Сега бразилските медии съобщават за още два криминални случая. Райса де Фрейтас твърди, че е имала нужда от лечение в болница, след като е била нападната от футболиста през май 2022 година. Тя е съобщила за инцидента на полицията в Сао Пауло.

Друга жена на име Ингрид Лана заяви в телевизионно интервю, че е била поканена на бизнес среща от Антони в Манчестър, където той е започнал да я притиска да правят секс.

"Той ме блъсна срещу стената и си ударих главата", споделя Лана. Тъй като този инцидент е станал в Манчестър, местната полиция е започнала разследване.

Към момента Манчестър Юнайтед отказва коментар на новите обвинения, а преди няколко дни от куба съобщиха, че са наясно с обвиненията от бившата приятелка на Антони и следят внимателно ситуацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Абе това не е ли някаквеа джендеращина. Те дефакто казватКурвите портят, тепераст още не се е оплакал че е останал без уши когато го изненадала полицията
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това се превръща в епидемия. Защо не почнеми мъжете да се оплакваме, че жените си искат секс.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Каква звезда ,какви 5 лева !?!?:)))))))
2
0
 
5
 
! Отговори
Петров преди 7 месеца
съобщиха от куба, а от квадрата какво казват?
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Споко, като свърши парите, ще го оставят на мира!