Берое и ЦСКА 1948 се занулиха в Стара Загора

Берое остава в пет мача без победа и без отбелязан гол
1
Берое и ЦСКА 1948 се занулиха в Стара Загора
Снимка: БГНЕС

Берое и ЦСКА 1948 завършиха 0:0 в първата среща от 11-ия кръг на българското първенство. Домакините доминираха в голяма част от срещата, но пропуснаха доста ситуации. Но сериозна заслуга за точката имаше Даниел Наумов, който направи няколко впечатляващи подавания.

Въпреки това Берое остава в пет мача без победа и без отбелязан гол. Гостите от ЦСКА 1948, които днес не бива да се гордеят с представянето си, са на 7-о място с 15 точки и два мача по-малко, предаде БТА.

Домакините започнаха активно срещата и в първите 15 минути пропуснаха две добри положения. Енцо Ойос стреля над горната греда, а веднага след това Сантяго Годой изпусна чудесна възможност. Той елиминира Симеон Петров, подмина и Елитон, но останал сам срещу Наумов стреля покрай гредата в аут.

Гостите от ЦСКА 1948 имаха  отлична възможност пет минути по-късно, но Симеон Петпов не успя да засече подаване на Русев. Годой и Ойос сътвориха нова латино-комбинация, но Наумов спаси. В последната минута на първата част гостите от София пропуснаха отлична възможност да открият резултата. При контраатака Кяртансон овладя и трябваше просто да подаде бързо и напред, но се забави и провали атаката.

Началото на второто полувреме беше за домакините, които вдигнаха оборотите и сериозно притесниха Наумов на няколко пъти. Още в 48-ата минута Сантяго Годой беше изведен страхотно от Ойос зад отбраната на ЦСКА 1948, излезе зад защитата и стреля, но Наумов спаси. 6 минути по-късно Чочев сбърка и това едва не донесе главоболия за Наумов. Ударът на Енцо Ойос се отклони в тялото на Симеон Петров и излезе ъглов удар.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Берое
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
време е в този футболен град да се събудят и да изгонят с шутова аржентинските ментета, които се представят с името Берое. По-добре аматьорските групи с мести българчета, отколкото тази излагация. И без това обещаните инвестиции се оказаха измама