Арда с четвърти успех в Първа лига, вкара три бързи гола на Крумовград

И трита удара бяха в първия половин час
28 сеп 2023 20:57, Нели Христова
2
Арда с четвърти успех в Първа лига, вкара три бързи гола на Крумовград
Снимка: БГНЕС

Арда записа четвърти пореден успех в Първа лига, след като победи Крумовград с 3:1 като гост в мач от междинния 11-ти кръг на първенството. На стадиона в Коматево играчите на Александър Тунчев нанесоха своя удар в първия половин час на двубоя, когато наказаха съперника си с три гола.

Централният защитник на гостите Джелал Хюсеинов откри резултата още в третата минута, а в 17-та минута голмайсторът на кърджалии Преслав Боруков удвои. В 30-та минута друг защитник на Арда - Умар Сако - покачи на 3:0, а силите на домакините стигнаха за почетен гол на Диего Рапосо в 62-та минута.

По този начин Арда се изкачи до четвърто място в класирането 19 точки от 9 изиграни мача, докато Крумовград заема девета позиция с актив от 13 точки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Магия за неуспехи преди 6 месеца
Взима се червена прежда. Взимат се и пет карфици. От преждата се правят пет възела, като при всеки възел се казва- Живота на Х в трудности да става, на всяка крачка да се препъва, животът му на възли да става. Слага се и карфица на всеки възел. Възелът се слага на тайно място в дома на Х.