Пуснаха аудио на скандалната съдийска грешка във Висшата лига

Диалогът между реферите
4 окт 2023 17:37, Росен Стойчев
13
Пуснаха аудио на скандалната съдийска грешка във Висшата лига
Снимка: БГНЕС/EPA

Публикуваха записа от диалога между главния рефер и помощниците на ВАР по време на мача между Ливърпул и Тотнъм.

Мачът се игра през уикенда, като предизвика невероятни дискусии заради проверка на една ситуация.

Още по темата
Ливърпул вкараха откриващ гол, отменен заради засада. На видео повторението се виждаше, че играчът е покрит, но от ВАР така и не дадоха сигнал голът да бъде зачетен.

На записа се чува как помощникът Дарън Инглънд и асистента му правят видео проверка и установяват, че има гол. Те обаче така и не предават точната информация на главния рефер.

При диалога с него Инглънд казва, че всичко е проверено и използва думата OFF, което се тълкува като засада. Реферът го пита дали потвърждава и той го прави.

След това операторът на ВАР заявява, че решението на терена е било засада, след което асистентът заявява, че това е грешка. Дарън Инглънд осъзнава грешката, но обяснява, че играта е подновена и не може да се промени решението.

Асистентът смята, че това не е правилно, но Инглънд повтаря, че няма вариант за промяна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: ливърпулТотнъм
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Жалки лу3ъри! преди 6 месеца
ВАР ги направи шампиони и тогава го прославяха и боготворяха! Сега реват като разглезени момиченца! Срам!Още когато го въведоха,казах - ВАР трябва да има само на голлинията,всичко останало е манипулация... Сега май се оказах прав! Почакайте само да въведат новата лудост - 4 полувремена по 15 минути за повече рекламно време,както и натрапващата се идея за пет минути наказания като в хокея... Интересното предстои,бонусите са важни,резултатите също!
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не само ВАР е за бой, ами този страничен съдия който вдигна засада, която е покрита със 62см? Знаете ли колко пари взимат съдиите в Англия?
8
0
 
1
 
! Отговори
Пенчо преди 6 месеца
селяци
7
21
 
7
 
! Отговори
Чоко преди 6 месеца
Това са пълни глупости! Аз, започнах да гледам американски футбол. Това е истината! Там всеки бута всеки и е голям купон! Скоро всички ще гледат американски футбол, защото това гледат в САЩ , а ние сме тяхни роби. Аз, знам правилата и ще съм много ценен за господарите.
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Много важно!
5
1
 
13
 
! Отговори
Христо Христов преди 6 месеца
Неграмотни островни ди'в'аци... Трима човека не могат да се разберат на английски....
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
до 1 Е що да са убили футбола ве, смеееешник с ВАР? Ако се гледа реално и без пристрастия ВАР си е най-доброто измислено във футбола. На световното Меси като вкара третия гол за Аржентина на финала срещу Франция много хора в заведението в което бях изкрещяха Засада. Изкрещяха щото бяха фенове на Роналдо. Засада, ама нямаше засада. Ситуацията беше 10 сантиметра само разлика, а аржентинеца не беше в засада който участва за гола на Меси.
3
5
 
3
 
! Отговори
Петър Василев преди 6 месеца
Каква поредна съдийска драма уважаеми зрители! Сега сериозно- тия от сайта с какви тъпотиии ни занимават? Вие нормални ли сте бе? Алоуууу, сайтааааа??? Росенчоооооуууу?
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Като британските учени са тези
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
С тоя вар мар, убиха и футбола!