Часове преди световната квалификация Неймар организирал шумно парти

Бразилия завърши 1:1 с Венецуела
15 окт 2023 20:10, Нели Христова
9
Часове преди световната квалификация Неймар организирал шумно парти
Снимка: БГНЕС

Бразилските медии разкриха за сериозен скандал след изненадващото равенство на националния отбор 1:1 с Венецуела. Оказва се, че часове преди световната квалификация Неймар, Винисиус Жуниор и Ричарлисон са организирали шумно парти.

За това разкри журналистът Матеус Балди. "Не толкова равенството на бразилския отбор с Венецуела стана тема в Куяба, а по-скоро "партито", на което присъстваха някои играчи. В аудио в WhatsApp, което циркулира в интернет пространството, една жена посочва, че Неймар заедно с Ребека Рибейро, Винисиус, Летисия Согиро, Ричарлисон и Рита Лопес организират парти", пише той.

"Във видео, което също става много популярно в социалните мрежи, някои хора посочват, че на изображението блондинката, която се появява, е инфлуенсърката Летисия Согиро, напускаща сутринта хотела, в който е бил отседнал бразилският отбор", добави журналистът, цитиран от gol.bg.

"Вчера Ребека, обвинена за предполагаемата среща с Неймар, дори качи снимка в интернет с играча, който го нарича "брат", а днес, след цялата полемика, Неймар качи видео, в което говори за слуховете. Ребека дори заплашва да съди някои хора. Летисия и Рита все още не са коментирали своите социални мрежи", завършва Балди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 6 месеца
да пият и не спазват дсицплина повечето ! един немски тренер беше казал че ако имаха диццплината на Западно еврпейците щяха да имат 10 световни купи . да ама НЕ ! а дисцплината е мн важна ....
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Бразилските футболисти са известни с пиянските си изцепки. Неймар ако не пиеше щеше да постигне повече. Най-големият техничар след Роналдиньо Гаринча умря от алкохол.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Този палестинец случи на Родина! Търпят му всичките магарии - мадами, рожден ден,раждане на дете,навирил му се хея?! През където футболен отбор мина, все едно ци.***.ска сватба има...
5
0
 
8
 
! Отговори
гледахте ли, а? преди 6 месеца
ГЛЕДАХТЕ ЛИ вчера националния отбор? Гледахте ли го? Имаме десетина Гундита, стоичковци, йордан лечковци и прочее в отбора.
4
0
 
4
 
! Отговори
Дони преди 6 месеца
Бхаратец, бхатее!
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Като се има предвид че след новите безумия на ФИФА, от Южна Америка се класират цели 6 отбора, а седмия играе бараж (от общо 10), то Неймар може да организира, парти, фестивал, ако иска и лов на патици... Квалификациите в зона Южна Америка са абсолютно обезсмислени
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ми този за друго вече не става.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Нищо ново за Бразилия купонджия и не забравяйте че му се роди дете,пък и винаги се контузва за рожденият ден на сестра си и за карнавала в Бразилия.