Ботев Пловдив победи в голов спекаткъл Ботев Враца

Равенство между ЦСКА 1948 и Локомотив София
21 окт 2023 20:05, Росен Стойчев
4
Ботев Пловдив победи в голов спекаткъл Ботев Враца
Снимка: БГНЕС

Ботев (Пловдив) победи обторът от Враца с 5:3 в мач от 14-ия кръг на Първа лига.. В 3-ата минута Браян Переа изведе напред домакините, а две минути след това Янис Карабельов изравни за канарчетата. В 27-ата минута Фаустас Степонавичюс осъществи пълния обрат за гостите, съобщи Gol.bg.

Пет минути след началото на втората част Марко Мажуга възстанови паритета. Равенството се задържа само пет минути, а Емануел Уме даде нова преднина на пловдивчани. Стигна се до ново равенство след гол на Браян Переа от дузпа (3:3).

В 77-ата минута Емануел Уме реализира и даде аванс на пловдивчани. Той се справи страхотно и от левия фланг проби навътре, нагласи си топката на десния крак и шутира. Бариоис не успя да стигне до топката, която отново се удари в страничния стълб и влезе във вратата му.

Три минути по-късно Антоан Бароан стигна до отбита топка, успя да се завърти и отправи шут с десния си крак от воле. Изстрелът му бе извън наказателното поле и не остави шансове на Федерико Бариос. Топката отново срещна страничния стълб и влезе във вратата на Ботев Враца.

Локомотив София и ЦСКА 1948 завършиха при нулево равенство в двубой от 14-ия кръг на Първа лига.

На стадиона в квартал "Надежда" гостите могат да съжаляват повече за изпуснатата победа, след като отправиха повече удари по посока вратата на Бабукар Гайе. От своя страна "железничарите" така и не стреляха нито веднъж точно към Даниел Наумов. В крайна сметка, двата тима поделиха точките.

В класирането ЦСКА 1948 е седми с 22 пункта, докато Локомотив е 12-и с 14 точки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Ботев ПловдивВраца
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тото мач
2
0
 
3
 
! Отговори
Жалка Държава преди 6 месеца
Ком Неможе да изгони двама дърти хомосексуалисти от БФС които съсипаха бг футбола с техното черно Тото
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Переа Мажута Бароан Уме все бг имена