Ливърпул загуби централния си защитник до края на сезона

Мачът с Фулъм може да е последният на Матип с отбора
7 дек 2023 13:35, Петър Бойчев
1
Ливърпул загуби централния си защитник до края на сезона
Снимка: БГНЕС

Има голяма вероятност Жоел Матип да е изиграл последния си двубой с екипа на Ливърпул. Мениджърът Юрген Клоп разкри, че защитникът е получил разъскване на кръстни връзки, което означава, че той ще бъде аут до края на сезона. Тогава изтича и договорът му с “червените” от “Анфийлд”, а е твърде вероятно при тази контузия да бъде подписан нов.

32-годишният Матип получи травмата по време на мача срещу Фулъм през изминалия уикенд. Предстои да се разбере колко точно време ще се възстановява, но прогнозите са лоши.

Камерунският национал е в Ливърпул от 2016 година, когато беше привлечен със свободен трансфер от Шалке 04. За мърсисайдци той има 201 мача.

Незначителна на този фон изглежда контузията на Алексис Мак Алистър, като се очаква той да бъде на линия след идния уикенд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Deep Zone преди 4 месеца
Пепи, батенце, на ПИСА-та явно си изкарал ниски оценки, да се надяваме, че е техническа грешка и не си догледал, ай прочети си го пак, че много се смея: "Тогава изтича и договорът му с червените от Анфийлд, а е твърде вероятно при тази контузия да бъде подписан нов." Ясно, при тежка контузия подписваме нов договор :D