Меси и Роналдо един срещу друг на 1 януари

Това ще бъде 38-ми мач между тях
12 дек 2023 18:08, Стела Стоянова
2
Меси и Роналдо един срещу друг на 1 януари
Снимка БГНЕС

Лионел Меси и Кристиано Роналдо ще играят един срещу друг още веднъж, когато Интер Маями се изправи срещу Ал Насър в турнира Рияд Сийзън Къп през февруари.

По-рано се появиха информации от страна на Интер, че няма да участва в надпреварата, но сега стана ясно, че отборът от Маями ще играе с Ал Хилал и Ал Насър на Роналдо през следващата година.

Това ще бъде 38-и мач между двамата футболисти, считани за едни от най-великите на всички времена. „Тези мачове ще предложат важни тестове за нашия тим, което ще ни бъде от полза в подготовката за новия сезон. Развълнувани сме да се изправим срещу отбори с толкова много качество като Ал Хилал и Ал Насър“, каза спортният директор на Интер Маями Крис Хендерсън.

Интер ще се изправи срещу Ал Хилал на 29 януари като част от подготовката си за новата кампания в МЛС. Ал Хилал е лидер в саудитското първенство, като в състава им личат имената на бивши играчи от Висшата лига като Рубен Невеш, Калиду Кулибали и Александър Митрович. Двубоят на Интер с Ал Насър е насрочен за 1 февруари. Тимът на Роналдо е втори в класирането на вътрешния шампионат, а португалската суперзвезда е реализатор номер 1 с 16 гола.

Роналдо и Меси се срещнаха в приятелски мач по-рано тази година, когато Пари Сен Жермен игра с Рияд Ол-Старс. Световният шампион с Аржентина води на португалеца със 17-11 в преките мачове с отборите на Роналдо. /БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: месироналдо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
И тук ли? преди 4 месеца
И тук ли успяхте да сбъркате фрапантно датите?
1
0
 
1
 
! Отговори
Фен преди 4 месеца
Баш на 1-ви, както сте писали, няма да е... нема да са изтрезнели :)))