Юго Лорис стана съотборник на Филип Кръстев

Вратарят е световен шампион с Франция
31 дек 2023 13:37, Александър Попов
2
Юго Лорис стана съотборник на Филип Кръстев
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Световният шампион с Франция от Мондиал 2018 – Юго Лорис беше официално представен като футболист на Лос Анджелис ФК. Собственост на тима от МЛС е и българският национал Филип Кръстев.

Опитният вратар подписа договор за шест месеца до лятото на 2024-а година с опция за удължаване с две години. Лорис пристига в Лос Анджелис от Тотнъм. От началото на сезона той няма нито един мач за „шпорите“.

Юго Лорис бе част от Тотнъм от 2012 година. Преди това защитава цветовете на Ница и Олимпик Лион. С лондончани той игра финала в Шампионската лига през сезон 2018/19.

Лорис е рекордьор за френския национален отбор по брой изиграни мачове - 145 мача. През януари тази година вратарят обяви, че се оттегля от тима.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Юго Лорис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Уважавам това момче от световното насам, заради антижендърската му позиция и смелостта му. Не е като германските мекотели.
1
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Toя не ме интересува, но покрай него се сетих за най-великото спасяване на вратар в най-инфарктната ситуация в историята на футбола. Мачът е Аржентина- Франция финал на световното първенство миналата година. 15 секунди преди края на второто продължение Коло Муани излиза сам срещу Емилиано Мартинес и шутира, а Мартинес отбива удара му с крак. Франция ставаше тогава световен шампион! Зловещо! Само Лионел Месииии! Най-великият!