Решено: Краев и Петрис напускат Левски

Костов обяви, че няма да пътуват с отбора
12 яну 2024 15:29, Петър Бойчев
5
Решено: Краев и Петрис напускат Левски
Снимка БГНЕС

Двама от капитаните на "Левски" - Андриан Краев и Жереми Петрис, ще напуснат "Герена". Това обяви преди първата тренировка на тима треньорът Николай Костов. Причината за раздялата е, че двамата не желаят да преподпишат нови договори, които изтичат през юни.

"Решението на клуба е по-добре Краев и Петрис да бъдат продадени, отколкото да си тръгнат, когато им изтекат договорите. Те ментално едва ли ще бъдат с нас, не знам дали ще бъдат ангажирани с тактиките на отбора, дали ще поддържат дисциплина. Мачовете от втория полусезон са най-важни за нас", започна Костов, който сподели, че Роналдо вече е продаден на руския "Ростов".

"Много сме разочаровани от ситуацията с Краев и Петрис. Свидетел съм, направиха се максимални усилия да подновят договорите си, не го направиха. Играчите може би ментално са с отборите, с които се договарят, имат пълните права. Решението е взето, те няма да пътуват с нас. Алтернатива ще се търси в движение. Бяха много важни играчи за нас. Фадига и Дарлан са вече адаптирани и трябва да покажат по-добри игри през втория полусезон", допълни Костов.

Левски заминава на 14 януари за турския курорт Белек, където ще изиграе общо девет контроли - първата е срещу унгарския Вашаш на 17 януари, а последната срещу Рига (Латвия) на 7 февруари. Отборът се прибира в София ден по-късно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Лъвът преди 3 месеца
И двамата са много добри футболисти, защо не се говори с тях да си играят до изтичане на договорите им, и после кой на къде иска да ходи, а и също така да се види дали ще играят пак така силно, не само за присъствие
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Mecтим...
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
хаха,като няма пари така ще е
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Е кво сега, събирайте по 5 лева в кашона, както правеше Зетя на пистата.