Наш волейболен съдия с мачове на Олимпийските игри

Ивайло Иванов свири миналата година финала на Световното клубно първенство
1
Наш волейболен съдия с мачове на Олимпийските игри
Снимка: bvf.bg

Български волейболен съдия ще ръководи мачове на Олимпийските игри в Париж това лято. Един от съдиите на Летните Олимпийски игри в Париж ще бъде Ивайло Иванов, съобщи българската федерация по волейбол.

Най-добрият ни рефер беше уведомен с писмо лично от д-р Ари Граса, президент на световната централа FIVB. Олимпиадата е в периода 27 юли – 12 август.

Миналата година Иванов свири финала на Световното клубно първенство. За това лято FIVB му даде назначения за три от мъжките турнири в Лигата на нациите.
 
"Олимпийските игри винаги са били моя мечта“, каза Иванов пред официалния сайт на БФ Волейбол. "През цялата си кариера съм се стремял към тази цел. Да получа писмо лично от д-р Граса е огромна чест! Знам, че в Париж ще представям не само себе си, но и българския волейбол. Благодаря на президента Любомир Ганев и на федерацията за огромната подкрепа. Моята цел е да се развивам всеки ден. И дано това назначение даде още по-голям тласък на българското съдийство".
 
Последният български съдия, участвал на Олимпийски игри, е Константин Тюфекчиев през 2008 година в Пекин, написаха на сайта на федерацията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
VladTepes преди 2 месеца
Дано блесне с ярко самобитно творческо съдийство с интуиция и въображение.