Fibank с дарение в подкрепа на Българската федерация по художествена гимнастика

Обновена: 28 фев 2024 15:28 | 28 фев 2024 15:24, Александър Попов
Fibank с дарение в подкрепа на Българската федерация по художествена гимнастика

Главният изпълнителен директор на Fibank, г-н Никола Бакалов, връчи чек за дарение на стойност 21 924 лв. на Вицепрезидента на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) - г-ца Невяна Владинова. Дарението е продължение на успешното сътрудничество между банката и БФХГ, което продължава вече повече от десетилетие.

Инициативата на Fibank за подпомагане дейността на БФХГ се реализира чрез благотворителния календар на банката за 2024 година, чиито основни действащи лица бяха именно българските гимнастички. В кадрите те изпълняват своите изящни композиции в стилистиката на динамичната енергия на водата, като календарът се фокусира върху устойчивото развитие и опазването на природните ресурси. Всеки клиент, който желаеше да се включи в дарителската инициатива и да подкрепи БФХГ, можеше да закупи календара на символичната сума от 10 лв. от всеки клон или офис на банката в цялата страна. В края на кампанията Fibank удвои събраната сума.

„През годините Fibank е заставала зад много различни инициативи и във всички тях водещото винаги е било да насочи вниманието на обществото към истинските, важни и значими каузи. Тази година, с помощта отново на девойките и момичетата от Българската федерация по художествена гимнастика, поставихме акцент върху стойността на водата и опазването й като незаменим природен ресурс. Изменението на климата засяга всички региони по света и в България. Радвам се, че толкова много наши клиенти и тази година ни подкрепиха и закупиха стилния календар на Fibank. Изключително ми е приятно, че за поредна година имам възможността да връча чек със събраните средства на г-ца Владинова, които ще допринесат за развитието на българския спорт. Пожелавам и на нея, и на нашите талантливи гимнастички, успешно представяне на Олимпийските игри в Париж и много подиуми през годината“, сподели Председателят на Управителния съвет и Главен изпълнителен директор на Fibank г-н Никола Бакалов.

От своя страна, г-ца Невяна Владинова, Вицепрезидент на БФХГ, заяви: „Българската федерация по художествена гимнастика е безкрайно благодарна за дългогодишната подкрепа, която Fibank оказва на българския национален отбор по художествена гимнастика. Ние сме щастливи, че ежегодно се включваме съвместно с Fibank за подпомагането на една благородна кауза. Винаги можете да разчитате на нашето партньорство и подкрепа за Вашите вдъхновяващи обществото инициативи. Благодарим сърдечно, тази помощ е безценна в годината на Олимпийските игри!“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: FibankНевяна Владинова
Още от