Стилиян Петров приключва с ангажиментите си към родния футбол

Имам мои клубове и мои планове, обяви Стенли
15 мар 2024 20:47, Анисия Иванова
39
Стилиян Петров приключва с ангажиментите си към родния футбол
Снимка: БГНЕС

Стилиян Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов не скри разочарованието си след края на Конгреса на БФС. Стенли обяви, че приключва с ангажиментите си към българския футбол.

 „Господин Иванов си  обяви Изпълкома. Аз оставам до Димитър Бербатов. Всички ние ще видим дали е правилният избор. В последните няколко месеца и дни излязоха упреци към нас, че се виждаме с определени хора. Видя се, че сме истински и си държим на реномето. Стилиян Петров е дотук с българския футбол. Сега ще се занимавам с моите бизнеси“, обяви Петров.

„Искам да благодаря на целия екип от името на Димитър. Положихме много усилия да създадем тези връзки. България има мъжки сърца, има хора, които искат да търсят нещо различно. Може би в лицето на други ще намерят съименници. От всички резултати последните години. Казах на Димитър и на Марто, че заставам зад тях. Не се получи, пожелавам успех на новия президент. Имам мои клубове и мои планове“, коментира още Петров.

„Тепърва ще си направим анализа. Това, което можем да се гордеем, е, че всеки един момент тези три години застанахме с лицата си. Нашите имена остават чисти. Ще се окаже може би победа. Борихме се с проблемите на БФС. Надяваме се, че новият президент ще се вслуша и ще работи. Мен футболът не ми трябва. Имам различни насоки и бизнеси. Аз сигурно няма да съм във футбола. Отдал съм се на различни неща“, завърши Стенли.

Още за конгреса на БФС - на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
6
 
! Отговори
Въпроси? преди 1 месец
А този нисщочелия Гонзо има ли изобщо завършено средно и висше образование??? И ако има, дипломите му истински ли са или купени???
34
0
 
5
 
! Отговори
Те това е преди 1 месец
У нас не се харесват умните, компетентните и можещите! *** са на почит, ароганттите, некултурните, крясльовците, тези които обиждат другите...
33
0
 
5
 
! Отговори
Странага на абсурдит преди 1 месец
В Бг колкото си по-тъпигьоз, толкова по-харесван си!
32
1
 
6
 
! Отговори
аноним преди 1 месец
Жалко-единствените достойни-и ние-,,умниците''-ги изпускаме!!!!
31
0
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Гонзо ГРОЗ-НИ-КА е другото лице на Боби Михайлов, т.е. в БФС нищо няма да се промени! Тези пиявици сасе яко окопали и ще продължат да смучат!
30
31
 
1
 
! Отговори
Номер2 преди 1 месец
Браво, Гонзо! Майката им еВахме на алчните и некадърни Бербо, Марто и Стилян! На Градев, Захариев и другите пуЙки!
29
23
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Леле, заприлича ми на Навални и се уплаших. Стилиянчо, извинявай.
28
2
 
18
 
! Отговори
Учуден преди 1 месец
Ако имахме сирене,щяхме да направим попара,но нямаме хляб,а и водата я вдигнаха до небесата!БГ футболът е на път да се оправи напълно.Понеже Гонзо е смяна на бобът с леща,то ще продължим с пръцкането и с подмяната на белият състав с по тъмен африкански!!То така ще стане и с цялата ни държава.Ние навън,Африка,Бразилия,Англия и Раша навътре?Да ви е честито българе,новата,стара неуправия с гордото м,аймунско название начело!!Да бъдем горди,че единствената бяла горила ще е българска,бяла и начело!!
27
3
 
25
 
! Отговори
тъпомер преди 1 месец
Да пием кръв господна,и да кажем амин,имаше футбол но се спомина.Успех за инжинерите от Левски и филибето,поне си плащайте от време време нещо към НАП.Така или иначе футбол няма,да пием за най великия Кралят на мунките ГОНЗООООО.
26
3
 
27
 
! Отговори
Ангелина преди 1 месец
В България всичко е проституция....от най- долнопробната...Такива ,като Бербатов ,Стилиян Петров и Мартин Петров са единици и затова "побеждават" тези ,които са си част от "раята".В България хората в по- голямата си част заслужават мафиотски структури във всичко да ги управляват. Въпреки това ,ще дойде времето на хора с манталитет различен от сегашния "обществото" на преобладаващите "духовни инвалиди" и престъпници.
25
2
 
35
 
! Отговори
Гонзалес преди 1 месец
Гонзо Президентин... УжасТ и безумие!!! Това НИЩО, което е обикаляло училището до 8-ми клас, а после платило "дипломите" си (вкл. "инжелерин" от габровския юниверситетин). Известен едиствено с няколко гола срещу ЦСКА и тотален провал в чужбина. Бахта-махта и педерунгия! Българският футбол окончателно умря. RIP!!!
24
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пещерняка Гонзо ти зае мястото...
23
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И в крайна сметка, Перукан победи!
22
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако се чудите защо реват за БГ футбола. Той не съществува, но това не променя факта, че е една голяма пералня за пари. Това е всичко. Надявам се сега Берба да сведе носле, че много го беше вирнал. Много!
21
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да ходи да копа с мотиката на село като Тиквата :)))
20
2
 
20
 
! Отговори
вулгериан преди 1 месец
за съжаление ние българите постоянно се заявяваме като простаци! просташка ни е политиката, просташки ни е футбола, просташка ни е държавата! просташка нация сме
19
41
 
13
 
! Отговори
ХА-ХА преди 1 месец
Единият живее в Англия и си имал свои клубове и планове. Другият живее в Испания, имал си басейнче за лъскане. Че какъв го дирите в "любимата" си България. Ай сектир от тука.
18
22
 
15
 
! Отговори
Руси преди 1 месец
С лице като Бербатов нормално ,най-големият сноб и интроверт. Ако беше Стенли щеше да спечели. И без това никой не го интересува за българския футбол от години ,какво ревът толкова ?
17
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз съм приключил с българският футбол още преди 2000-ната година. Не знам какви са тия върли фенове, запалянковци и христови вълнения за нещо толкова опорочено. То с телескоп се вижда, че няма как да стане работата.
16
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Г-н Петров, Стилияне, грешката ви беше, че вместо ти да бъдеш лицето на жадуващите за промяна футболисти от вашето поколение, вие решихте за пореден път да определите за ваш лидер Бербатов. Действително, той беше най-амбициозният и най-изтъкнатият футболист, но неговата дейност беше основно в Германия и Англия, а не в България, второ- той се държаше малко дистанцирано от местните величия от рода на Гонзо, и те си избраха инженера от Габровското МЕИ , дипломирания треньор от тяхната черга.