Реал хвърли око на Трент Александър-Арнолд

Той е обвързан с Ливърпул до юни 2025 г.
22 мар 2024 16:15, Петър Бойчев
1
Реал хвърли око на Трент Александър-Арнолд
Снимка БГНЕС

25-годишният десен бранител на Ливърпул Трент Александър-Арнолд е в трансферните планове на Реал Мадрид за лятото, съобщава Relevo.

Юношата на Ливърпул е обвързан с родния си клуб до юни 2025. Според информацията, от Реал внимателно следят ситуацията около Александър-Арнолд и при възможност ще опитат да осъществят трансфер през лятото.

Уточнява се, че представители на Реал и Ливърпул не са влизали в контакт за евентуален трансфер. Допълва се, че в клуба от Мадрид искат играча заради поливалентността му, тъй като той може да играе добре както в дясната зона на отбраната, така и в центъра на защитата и в халфовата линия.

През 2025 година Дани Карвахал ще бъде на 33 години, заради което и от Реал са убедени, че сега е точният момент за привличането на класен играч на тази позиция.

Не е ясно и какво е желанието на футболиста. От Ливърпул вече афишираха желанието си да задържат Александър-Арнолд, отчитайки и че той е юноша на клуба и е един от ключовите играчи в състава.

В настоящия сезон Трент Александър-Арнолд има 29 мача за Ливърпул, в които е вкарал 2 гола и е направил 10 асистенции. Заради контузия той не е играл в официален мач от 10 февруари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари