ЦСКА-София взе своето в "Надежда" с гол на Линдсет

Юга изгоря за дербито с Левски
30 мар 2024 21:00, Александър Попов
8
ЦСКА-София взе своето в "Надежда" с гол на Линдсет
Снимка: Lap.bg

Джонатан Линдсет вкара в средата на първото полувреме и ЦСКА-София спечели минимална победа с 1:0 срещу Локомотив 1929 (София) в мач от българската футболна efbet Лига. "Червените" са на второ място в класирането на три точки и мачповече от Лудогорец, който днес победи Локомотив Пловдив.

ЦСКА-София създаде първото положение в деветата минута, когато Фенрнадо Каранга проби по дясното крило и подаде на връхлитащия от задна позиция Марселино Кареасо, чийто мощен удар бе отразен от Жарко Истатков. Стражът на Локо обаче бе безпомощен в 17-ата минута, когато Джонатан Линдсет свали центриране за Каранга и вкара на добавка, след като ударът на бразилеца бе блокиран.

Вратарят Густаво Бусато съхрани преднината на гостите с ключово спасяване в 30-ата минута, когато отрази удар на Карлос Франса един на един. Нападателят изскочи зад защитата след подаване на Димитър Митков, който спечели въздушен двубой с играч на ЦСКА-София.

Емануел Шакич пропусна добро положение за "армейците" в началото на второто полувреме, а шут на Улаус Скаршем бе отразен от Истатков след близо час игра. Локомотив пък създаде добро положение в 71-та минута, когато Кевин Маи стреля към вратата на гостите с глава, но Бусато отби топката с плонж към лявата греда.

ЦСКА-София създаде още няколко положения, като Истатков отрази много опасен удар под гредата на Станислав Шопов, а минути по-късно Фернандо Каранга уцели страничната греда и не успя да се разпише. В последната атака в мача пък домакините бяха близо до гол, но далечен изстрел на Кевин Маи премина на сантриметри от дясната греда на Бусато.

Капитанът на ЦСКА Амос Юга получи девети жълт картон и ще пропусне срещите с Локомотив Пловдив и Левски.

Локомотив загуби с гол разлика остана на 13-о място при равенство в точките с 14-ия Пирин Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Локомотив СофияЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Цесека може да вземе само копие от документа,обявяваш фалита.Това,което е взел в "Надежда" го е взел Литекс.
2
4
 
1
 
! Отговори
RED MACHINE преди 1 месец
Това е ЦСКА! Борба за промяната и несправидлообността! Дух на истинските български армейци и българската армия! Последния български батальон!!!
1
4
 
2
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 1 месец
С тире, без тире ЦСКА е ЦСКА! А това, че наратива на тази медия се смени е защото журналистите и шефовете и са платени к.рвички

Спонсорирани публикации