Багата загуби, но остава в битката за $ 1 млн.

В Сан Антонио българинът падна от руснака Белостений
5 апр 2024 13:16, Петър Бойчев
9
Багата загуби, но остава в битката за $ 1 млн.
Снимка БГНЕС

Българската звезда в смесените бойни изкуства Благой Иванов - Багата започна със загуба участието си в новата лига, за която се състезава - “Professional Fighters League" - PFL.

На бойна гала вечер в Сан Антонио, българинът падна със съдийско решение от руснака Сергей Белостений. Багата стартира силно срещата, която беше в тежка категория, взимайки първата част, а във втората беше близо до успеха, но Белостений се спаси и на свой ред взе последния рунд категорично, за да стигне до обрата и крайния успех.

Въпреки поражението Благой Иванов остава в битката за 1 милион долара. Той трябва да спечели следващия си двубой с нокаут, за да има шанс за финансовата награда.

Багата е с баланс от 19 успеха и 7 поражения, от които три поредни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от НОТИФИКАЦИИ
Конски допинг се оказа катастрофата на щангиста Давид Фишеров
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 3 седмици
Трябва да се гордеем с нашите римляни. Нашия римлянин е изял боя този път, но другия път не се знае, може и той да бие. Вместо да търсят жици по-добре да се бият като този. В щангите също имаме добри примери за велики римляни. А преди имахме и в бокса. Въобще нашите римляни са корави, не са като унгарските, румънските и словашките римляни.
7
2
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 седмици
Вижте само нашите пyтин0питeци колко са гламави. Само чакат онова слабoyмно джудже, бивш таксиметров шофьор да им подхвърли нещо и веднага налапват голата кука и започват да му повтарят тъпизмите като папагали. Били сме православни християни, носители на семейни ценности, но никой до 2014 не го знаеше това и не беше религиозен, после всички вкупом станаха такива и спряха уж да бият жените си :))) Били сме и славяни. А вижте ги тези двамата на снимката и ми кажете този отляво какъв славянин е :))
6
1
 
3
 
! Отговори
Чудя се: преди 3 седмици
И той като К.Пулев е изпята песен, ама...какво друго да работи?
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
то само с лой не става, трябва и бой
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
За Багата и Кобрата една голяма мотика и у ТКЗС-то .... Къв 1 милион за т.ъпаци :)))
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
За какво не се спре малко. Намушкаха го, прескочи трапа, сега си рита късмета в живота. То ясно, че за друго не става освен да се млати, но да се поспре малко. Или ще събираме капачки да му плащаме ковчега до България, че там погребенията скъпи, освен ако не се подпише за медицински експерименти след смъртта.
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тоя и той като Пульо, вместо да се пенсионира още се прави на бияч
1
8
 
5
 
! Отговори
Тагарев преди 3 седмици
Бой по руснаците!